Aký je váš názor na neznačkové vane?

Ahojte, našiel som na nete túto vaňu: http://www.modernevane.sk/product.php... Ďalšie internetové obchody ju tiež ponúkajú. Je pekná, aj za dobrú cenu, len sa bojím kvality. NIkde nie je uvedené, kto je výrobca, ani na nete sa nedá nájsť. Aký je Váš názor, alebo ešte lepšie skúsenosti. Vďaka za info.
Odpovedať
tiez ma to zaujima, nema niekto skusenost ?? Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
@jimmyfx My kupujeme v poľsku obyčajné vane.. asi žiadna značka... Mali sme teraz v dome u mojej mamy.. slúži v pohode...do nového budeme tiež kupovať v poľsku.
Odpovedať
niesom si isty ale mohla by to byt cina, nieco podobne sme predavali.ide o to ci chces kvalitu alebo kvantitu.nevravim ze su nejako kazove ak ti ide o dizajn ber
Odpovedať
Profilova fotka
robili sme testy na vane ,čo sa tyka kvality veľmy dobre obstali vane a sprchovacie vaničkya skla od RAVAKU! :-) Tie bez značiek su veľmi tenké.
Odpovedať
Mal som moznost stretnut sa s takymito vanami.Je to napodobenina znackovych vani ROCA, LAUFEN atd.ktore stoja 3-5000€ Kdezto tieto okolo tisicky.Je to vsetko vyrabane v cine ako inak a o kvalite sa tu velmi hovorit neda.Pouzity akrylat nema take vlastnosti ako u znackovych vani.Napokom niekde sa ten rozdiel v cene prejavit musi a bude to zivotnost a urcite udrzba povrchu vane. A treba si uvedomit ze aj tie stojanove baterie k takymto vaniam do priestoru nestoja 100€
Odpovedať
Profilova fotka
Prečítaj si článok o vaniach čo mám v profile
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?