Váš názor na plastovú vaňu

Prosim Vas o nazor na tuto plastovu vanu do kupelne 1,48x3,48: www.ptacek.sk/clanek/akrylatove-vane-...
Odpovedať
My máme akrylátovú vaňu už vyše 10 rokov a sme s ňou spokojní. Je rýchlo ohriata a pekne drží teplo a aj umývanie je super jednoduché. Stačí na kúsok handry trocha peny na kúpeľ, pretrieš to, opláchneš a vaňa je ako nová. Nesmieš v nej však používať žiadnu chémiu.
Odpovedať
My sme kupovali do domu len akrylátové vane. Na byte sme to vyskúšali a určite by sme ich nevymenili. je to príjemný pocit keď tam ležíš a okrem toho, čo je už spomenuté, netreba ich uzemňovať :-)
Odpovedať
Ked uz do rohu, tak nech ma sedatko, najvyuzitejsie miesto v kupelni, viac nez sprcha: http://www.ceske-vany.cz/zbozi-22733/... okrem toho ma super rozmer - ako podlhovasta - vyrabaju ju vo viacerych dlzkach a ma najvacsi vnutorny rozmer v pomere k vonkajsiemu - zistenie po podrobnom prieskume trhu, kedze sme vsetci dlhi :-). Kovovu by som nechcela, je to studene, kamaratka uz veeelmi lutuje a to ma asi tu najdrahsiu, cize sa jej dlllho nebude moct zbavit!
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka2010 Tá vaňa Concept nie je zlá, vyrába to pre nich IdealStandard, alebo Vitra, už neviem presne. Každopádne po kvalitatívnej stránke, je to poctivý akrylát. No čo sa týka tvaru, nie je to moc šťastné riešenie. Ani nie využitím toho miesta, ale skôr precíznosťou osadenia a následnej údržby/čistenia. Ak v tom rohu bude ostávať permanentne voda, nebude to moc pekné (vodný kameň, špáry, silikón) Keď už rohovú, alebo asymetrickú vaňu, tak skôr model s pravým uhlom v rohu. Aj o tomto píšem na svojom blogu tak mrkni článok. Ešte taká maličkosť, volil by som asi tvarovo jednoduchšiu vaňu, ale záleží na pocite. Treba si do nej ľahnúť pred kúpou a nie len vybrať z katalógu ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?