Usporiadanie v kuchyni

Dobrý deň, rád by som sa Vás spýtal na váš názor, ako usporiadať kuchyňu. Kuchyňa bude v tvare L. Okno je orientované na sever. Napadlo nás umiestniť chladničku osobitne do ľavého rohu, vedľa myčku, rohový drez, potom varnú dosku a nakoniec pod seba mikrovlnku s rúrou. Ďakujem za každé postrehy. Na priloženom obrázku je to z projektu, ale radi by sme si to upravili. Môže byť, alebo by ste to riešili inak.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, moze byt, ak sa vam paci rohovy drez. Ten zaberie dost miesta, aby vam zostala nejaka pracovna plocha medzi drezom a varnou doskou. Aj zopar cm napravo od varnej dosky, hlavne ak ste pravaci. Asi by som umiestnila drez k mycke, tam kde je cislo 105 a varnu dosku kde je cislo 14.
Odpovedať
Ja by som dres dala do rohu,moja sestra ma podobne ako vy.
Odpovedať
Profilova fotka
pre inšpiráciu
Odpovedať
Profilova fotka
@drotikservis oooo toto sa uz v dnesnej dobe moc nenosi, teda aspon mne sa tieto rohove skrinky a umyvadla vobec nepacia
Odpovedať
@lenkito10 súhlasím s týmto návrhom. Ak drez do rohu, dala by som tak ako na fotke. Naľavo od drezu aspoň 60cm pracovnej plochy, medzi drezom a varnou doskou aspoň 60 cm a napravo od varnej dosky tiež.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?