Otvoreniu chladničky bráni parapetná doska

Ahojte.Prosim o poradenie 🙏🙏 Prerabame v byte kuchynu a bohuzial toto sme si neuvedomili pred kupou chladnicky. Nejde otvorit mrazak lebo zavazdia parapetna doska. Je mozne to nejako vyriesit zrezanim aby to vyzeralo pekne? Stretli ste sa niekto s podobnym problemom? Dakujem velmi pekne 😊
Odpovedať
@virnik27 predtym tam bola rovnako ale bola vstavana. Bohuzial inde v kuchyni byt nemohla. 🤷🏻‍♀️
Odpovedať
@vendy6_miska vybrat parepet, orezat z tej strany co je k oknu o kolkk treba osadit na novo. Ksbg bolo treba, tak orezat aj zo steny aby nos parapety licoval so stenou @virnik27 mam takto uz 25 rokov chladnicky, uz je tam tretia a ziadna sa nestazovala...
Odpovedať
@vendy6_miska Na tej chladnicke/mrazaku sa daju otocit dvierka? Niektore to maju, ze si mozes vybrat smer otvarania. A potom by stacilo uz len odrezat z tej parapety len roh, ktory by zavadzal v drahe otvarania
Odpovedať
Profilova fotka
Co tak nechat vyrobit podium pod chladnicku??
Odpovedať
vybrat chladnicku s opacnym otvaranim dveri a kusok zrezat z parapety
Odpovedať
@vendy6_miska tak ako už vyššie spominal Wolodymyr ,podium -teda nejaky podstavec pod chladnicku a nic nemusite prerabat.
Odpovedať
@virnik27 ja som myslala, ze chladnicky by mohli mat vyhrady voci miestu vedla okna, nie voci sirokej parapetnej doske ;-)
Odpovedať
@kulinarik @jurkoboss tam nie je problem so smerom otvarania, tam je problem, ze tie dvierka narazaju do parapety a narazali by tak ci tak. Staci poriadne pozriet na fotecku, chalami... A odezat roh z parapety, vyslovene vysoko esteticke riesenie... :-p Take prostoducho chlapske. Hlavne aby vela roboty nebolo... =-) A teda otvarat dvierka "od ruky" tak to by ma piclo...
Odpovedať
@zita19 tak potom ako pisali wolodymyr a 1gugu: nejaky podstavec. A chlapsky, aby vela roboty nebolo, :-) tak 4 tehly do rohov :-) :-) :-)
Odpovedať
Posunúť chladničku od steny.
Odpovedať
@jurkoboss len by to musll byt nejake stare pouzite tehly, nie nejaky moderny poroterm, a bolo by ta take vintage, aj zenuska by sa potesila. Stylove a este by spod nej pohodlne vymetala odrobinky a ostatny bordelik :-D (inac napada mi ci by tie dnesne tehlicky, kde je viacej diery ako hliny vôbec uniesli predvianocnu chladnicku :-N . to by asi chcelo roznasaciu dosku pod nozicky =-) )
Odpovedať
@vendy6_miska mne takto vysla chladnicka na byte. vymuroval som "poduim" pod chladnickou vo vyske sokla kuchynskej linky a vybavene
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Chladnicku mozte posunut ak sa da, pripadne ak by isli otocit dvierka na mrazaku, ale asi to riesit len zrezanim parapety, mamina mala nieco podobne parapeta sa dala uplne het a dala sa tam parapeta, ktora nepretrcala vobec von a iba sa osadila :)
Odpovedať
Profilova fotka
vyskusajte ju skor niecom podlozit - moze sa stat, ze aj ked budu dvierka nad urovnou parapety, tak mepojdu poriadne otvorit - prave koli tomu, ze dvierka budu narazat do steny.
Odpovedať
Skusit podlozit je ta najjednoduchsia cesta a ak to nepomoze tak potom by som isiel do zrezania parapety, ale z tej strany od okna, aby to vyzeralo dobre. Aby to nebolo ako past na oko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dá sa aj podložiť, no záleží ako vysoko to je, ak to je moc a nedá sa týmto spôsobom, jedine zrezať parapet
Odpovedať
Neviem ja by som dal preč asi tú parapetu a dal tam niečo iné prípadne iný typ, škoda teraz, že ste to nevedeli pred tým. Ale nič nie je stratené a dá sa s tým pracovať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?