Dez vzdialenosť od vyvodov z stien

ahojte,poprosim ,ak mam vyvod vody a odpadu do akej vzdialenosti možem ist? mam 80 umývadlo a chcem ho zmeniť a posunuť ,kvoli myčke,možu byť vývody za myčkou a umývadlo asi o 20cm bokom ? dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mamakaja:

ahojte,poprosim ,ak mam vyvod vody a odpadu do ak…
@mamakaja no nie je to vhodne riesenie (na vypnutie ventilov by si musela zakazdym odtiahnut mycku) ale he to mozne riesenie. Len kupit dlhsie hadicky
Odpovedať
Záleží od stoláta, aké skrinky budú, ale z vodárskeho hľadiska kľudne aj meter... :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Záleží od stoláta, aké skrinky budú, ale z vodárs…
@dedo758 dik 😄
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mamakaja:

ahojte,poprosim ,ak mam vyvod vody a odpadu do ak…
@mamakaja Vývody vody priamo za spotrebičom to niekedy nie je dobré riešenie. Najmä aj, ak to urobí "neznalec". Totiž tie vývody Ti môžu zavadzať za spotrebičom a neprisunieš ho ku stene.
Odpovedať
Profilova fotka
Daj na ventil, ktorý je na stene hadičku, na ňu prietokovy guľový ventil a potom hadičku do baterie. A máš vyriešenú možnosť odstavenia vody pri údržbe batérie. Čo sa týka odpadu, je podstatné, koľko miesta budeš mať za myčkou. Či tam dokážeš dať koleno. No a samozrejme aspoň minimalne vyspádovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Istotne by som ventily nepredlzoval hadicou na ktoru dalsi ventil ale fitingami ktore sa daju kupit v roznej dlzke a potiahnut to do priestoru kde bude pristup. Treba mysliet na to ze pri kuchyni ktora ma klasicky 60cm hlboku dosku toto riesenie nieje mozne nakolko mycka sa opiera o stenu. Treba pouzit 70cm dosku aby za nou bolo miesto na trubky alebo iba zasekat do steny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?