Ako využiť prázdny priestor vedľa kuchyne?

Ahojte, hladam napady a inspiraciu 🙂 Takto priblizne bude vyzerat nasa kuchyna. Pravu stranu sme museli trosku vysnut, resp. predlzit, tym padom je kuchynskalinka dlhsia ako stena za nou. Aby to tam len tak nevytrcalo, tak na priliehajucu skrinu musime nieco dat. Stolar nam tam vymyslel takuto kniznicu/policky. Ja s tym az tak nie som spokojna, pride mi to len taka pracholapka. Mate nejake napady ako ten priestor lepsie vyuzit? Som otvorena comukolvek, zvazovala som aj nrjaku kuchynsku nastenku. Vdaka za rady
Odpovedať
@aleks666 mne osobne to príde aj takto dosť fajn 🙂 neviem síce ako máte ostatnú dispozíciu (obývačka, jedáleň), ale je to pekný priestor spojiť to s jedálňou a aj obývačkou 🙂
Odpovedať
@aleks666 aku širokú máte kuchyňu ?
Odpovedať
Profilova fotka
skus pridat obrazok 2D a aj podorys spolu s jedalnou a rozmery nech vieme preco nemozes vysunut aj tie vysoke skrine. aka siroka ma byt? Lebo podla toho nakresu sa tie poddrezove skrinky nedaju otvorit.
Odpovedať
Profilova fotka
A čo tak zmeniť tie pracholapkové poličky za kompletne presklenú vitrínu (vysokú skrinku). Alebo hore presklenú a dolu plnú (možno zásuvky).
Odpovedať
@lenkito10 tie poddrezove skrinky sa otborit daju, mozno to len na tom nakrese nie je vidiet. Praveze ta prava vysoka skrina (chladnicka) je vysunuta. Cize zbieram len napady, co ine tam dat namiesto tych drevenych policiek. Rozmery su nepodstatne. Inak kuchyna plnule prrchadza do obyvacky, je to taky jeden velky spojeny priestor poschodoveho domu v radovke.
Odpovedať
@adiso je skor taka uzsia, 2,4m na sirku od steny po stenu
Odpovedať
Poličky nie, tiež je to lapač prachu pre mňa, takže my sme sa tomu vyhýbali čo najviacej. Radšej tam dať nejakú skrinku, niečo kde nebude padať prach, buď presklené, alebo normálne len skrinku odvrchu dolu. Na nejaké papiere a podobne, v dreve to dobre ukáže
Odpovedať
Profilova fotka
6x4 = 24 takze pod drez sa ti nevojdu dve 60tky skrinky. kde je umiestnena mycka? stol ma byt pod oknom? pred vitrinou? posli podorys budeme mydrejsi.
Odpovedať
Profilova fotka
Dajte si tam akvárium .
Odpovedať
Profilova fotka
Takto nejako Zvrchu skrinku , v strede akvarium , v spodnej skrinke pod akvariom veci na to potrebné Predpoklad je mať tam elektrinu na svetlo a zapnutie filtra v akvarku Ale efektné by to bolo.
Odpovedať
Toto nie je podorys, iba priblizny nakres, stol bude inde - pod oknom na lavej strane. Umyvacka bude pod drezom, ten navrh uz stolar pripravil podla realnych (zmeranych) rozmerov. To pravu stranu linky sme predlzovali kboli tomj, aby sa nam tam vosla aj potravinova skrina. Cize musime len vyplnit ten hluchy priestor. Takze len zbieram napady 🙂 Policky na vazicky a podobne haraburdy nemam rada, chcela by som nieco ine 🤷‍♀️
Odpovedať
@kuratko22222 to skor nie, o akvarium sa treba starat, nemame k tomu vobec vztah...
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja osobne by som tam dalsiu skrinku na potraviny/pomocnikov v kuchyni a na kraj mozno vysoky stojan na vino :-D
Odpovedať
Skrinku nejaku vysoku a bez uchytiek. Moze to byt akoby barova skrinka napriklad 😉
Odpovedať
Profilova fotka
Ta vysoka skrina, ktorej lice smeruje do jedalne, to lice by mohlo byt "jednoliate" so skrinou/polickou co das vedla. Nie kuchynsky namet ale jedalensky, co by sa hodilo ku stolu. T.j. prave lice vysokej skrine z rovnakeho materialu ako by mohla byt skrinka vedla. Ked bude plna, bude to masivne, tiez nemam rada policky ale mohla by tam byt jedna, mozno dve. Na tej foto to divne vyzera, lebo policka nie je ukoncena ani hore, ani dole. Alebo, ak to neponahla, pockaj kym sa nainstaluje kuchyna a potom uvidis.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?