Komin schiedel permeter

aky mate nazor na tento http://www.schiedel.sk/produkty-komin.......... komin do jednopodlazneho domu ako v poradi druha alternativa vykurovania na tuhe palivo...dakujem
Odpovedať
@andyandy x-y zakaznikov sa mu bude dlho tesit....
Odpovedať
pokial im nezacne opadavat farba
Odpovedať
Profilova fotka
@jajuro Osobna skusenost? Juraj Jan..
Odpovedať
ano aj, ale tiez u rovnakeho vyrobku z rovnakeho zavodu predavany cez inu spolocnost .......
Odpovedať
Profilova fotka
@jajuro Osobna skusenost? Mozete dolozit foto alebo akykolvek dokaz, alebo zostaneme len v rovine jedna pani povedala?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@andyandy ja ho mam ---cierny...max spokojnost :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
rozdiel j komine permeter voci konkurencii je ten ze permeter ma skladbu : vnutorna vlozka hr. 0,5 mm - izolacia -vonkasí plech ocelový nastriekaný na cierno konkurencia vnutorna vlozka hr. 0,6 mm - izolacia -vonkajsí plech nerezový nastriekaný na cierno vnutornej vlozke sa nemoze stat nic takze vsetko OK ale nikto nevie ako dlho bude na ocelovom plechu drzat farba ktorá je vystavená poveternostným podmienkam a hlavne pri montázi nesmie dôjst k poskodeniu farby . Neviem ako je osetrený spoj oceloveho plechu ktorý sa stretne s nerezovou vlozkou napr. pri ukoncený komína,redukcia jednoplast atd. moze tam vzniknut galvanický clanok ktorý spôsoby to ze nerezova vlozka bude hrdzaviet .
Odpovedať
:-| bhvhzzc
Odpovedať
Profilova fotka
@skade Komin nastriekany vo vyrobnom zavode Schiedel dokazete poskriabat a komin nastriekany niekde inde nedokazete. Oooo boze. Na to sa neda rozumne argumentovat. Rozdiel v hrubke vnutornej vlozky 0,1 mm nema v realnom zivote opodstatnenie. Farba na Schiedli nevydrzi. Na inom vydrzi. Oo boze 2x. Lebo na ocelovom plechu drzi inak ako na nerezovom, co je v podstate tiez ocel ... :-) Alebo som to zle pochopil? Neviete ako je spoj urobeny, ale viete, ze to bude korodovat. Nepoznate technologiu vyroby, ale viete ze to nie je dobre. Moze tam vzniknut spoj a bude to hrdzaviet. Pan Kovacs. K veci s padnymi argumentami, nie s domnienkami a presvedceniami. Dakujem. Ja moje znalosti o Furanflexe opieram o to, co sa mi podarilo zistit na internete. Nepracujem s domnienkami. Uz 2 den Vas ziadam o zaslanie DoP (od 01/07/2013 povinnost mat volne dostupne pre zakaznikov) z ktoreho by bolo zrejme, co vlastne Furanflex dokaze.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?