Zlozenenie komin schiedel

Zdravim Vas, viete poradit aka je vhodna cena za postavenie komina vysky 4,8 m - schiedel. Dakujem
Odpovedať
@b_m na jejich stranke mas tusim aj cenu za postavenie komina. Jednokomin, dvojkomin? Je to skladacka, postavi to kazdy hlupak.
Odpovedať
jasne.. to by som nedal robit firme.. vyhodene peniaze..
Odpovedať
@b_m Mne robili 6,5 metrový komín v rámci stavby a stálo to niečo cez 200 EUR. Samotný komín (Prespor) stál 460 EUR.
Odpovedať
Profilova fotka
@fritz8 Moje skusenosti , ako pracovnika, ktory riesi reklamacie spolocnosti Schiedel, su, ze nie kazdy si dokaze dobre postavit komin. Nie kazdy je zrucny a potom sa zbytocne trapi a nici produkt ako taky. Vybrat treba firmu, ktora vie minimalne zdokladovat, ze absolvovala skolenie vyrobcu. Alebo rovno poziadat certifikovanu firmu, uvedenu na nasom webe o vypracovanie cenovej ponuky na montaz komina. Za vyhodene peniaze by som odbornu montaz nepovazoval. Alebo rovno ponuknite svoju cenu prace ;-) Ale zbytocne nezhadzujte pracu firmy a jej cenu.
Odpovedať
dobre beriem spat.. ja by som to nedal robit firme.. vyhodene peniaze pre mna.. nie kazdy si dokaze svojpomocne nieco urobit..
Odpovedať
Profilova fotka
@schiedel_maros_plsko zdravim, potrebujem poradit ako kotvit dvierka na cistiaci otvor. Vo videu https://m.youtube.com/watch?v=uriOlON... od casu 6:40 najprv omietli komin a potom vrtali max 25mm bez priklepu. Nas komin uz je omietnuty ale k dvierkam boli dodane len 4ks nejakych klincekov. Udrzi to? Alebo pouzit hmozdiny?
Odpovedať
Profilova fotka
@tarbavalaba Dobry vecer. Klinceky sú na "furt", teda drzia. Hmozdiny na pripadnu demontaz. Takze radsej hmozdiny. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?