Čistič odpadových rúr

Ahojte pravidelne sa nám upchával kuchynský odpad, a zakaždým volať firmu je dosť nákladné. Chceli by sme kúpiť nejaký elektricky čistič odpadov. Ak niekto kupoval, môžte dať tip aký? Nemusí byt plne profesionálny. Dakujem.
Odpovedať
@dasindel11 ak sa vám to stáva pravidelne, treba v prvom rade zistiť príčinu.
Odpovedať
len do odtoku uz nedavajte savo..je to neucinny produkt na peniaze. Casom v odpade stvrdne.Treba dat plny drez horucej vody premiesanej z jarou a naraz vypustit.
Odpovedať
hydroxid sodny je cesta
Odpovedať
@dzonyby toto mi odporucali robit a pravidelne ale aj tak sa upchalo
Odpovedať
@sousedekovci89 kamera nam tam nevosla
Odpovedať
@kemino toto bobec nepomaha, praveze nam to neodporucali
Odpovedať
@dasindel11 pokud je to odpad nejednodusi a nejlepsi je rozebrat a rucne vycistit. Dalsi moznost je cisteni pomoci razem vzduchu (ruzne pistole/pumpicky, ktere se natlakuji a pak pusti) dalsi moznost je protahovacim perem ale to je spisecna potrubi. Pak bych zkusil koupit sitko na odpad aby se vam tak rychle neucpaval😉
Odpovedať
@dasindel11 a nam pomaha najviac iba to .. vsetko to rozpusti, samozrejme ak to tam nalievate studene tak z toho nic nebude ..
Odpovedať
@dasindel11 jedna vec je kamera, druhá vec je, čo všetko do odpadu vylievate.
Odpovedať
Ked sa vam pravidelne upchava odpad, treba sa zamysliet preco to je. Hlavne zhodnotit co tam vylievate a ci je naozaj nutne to liat do odpadu. Najvacsi bordel narobia tuky, ktore v odpade stuhnu do kolacov a na nich sa potom lepia tuhsie ciastocky z umyvania riadu. Takze skusit nevylievat mastnotu do odpadu, ale vytriet panvice utierkou a tu dat do kumunalu, tak isto hrubu spinu z riadov zoskrabat a vyhodit, kavova usadenina sa tiez velmi dobre chyta do tych mastnych vrstiev. Ked ani to nepomoze, ostava len stavebny zasah a upravit spadove podmienky odpadov za drezom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?