Koľko stojí čistička odpadových vôd?

Profilova fotka
Ahojte chcela by som sa spýtať tých čo mate Čističku odpadových vôd, že koľko vás vyšla? Ďakovala
Odpovedať
2 roky používaná s elektronikou 700€. Otázkou je, či na vašom životnom prostredí (úrade) budú akceptovať kúpu z druhej ruky - odporúčam preveriť.
Odpovedať
ahoj, nas vysla komplet nova aj s dopravou na 1170 EUR, zajtra bude konecne zapojena, tak ked otestujeme, dam vediet :)))
Odpovedať
V r. 2007 nas vysla na 42.000 SKK so vsetkym. Odvtedy sme platili jeden urgentny vyjazd (my sme si ju zapchali) za 186 EUR. A naklady na prevadzku elektrickeho duchadla (spotreba ako nonstop zapnuta 60W ziarovka). Ani cent navyse. Mame ju od firmy Aquaflot z Nitry.
Odpovedať
Profilova fotka
1500€
Odpovedať
No ja riesim tiez akurat ceny cisticiek...len u nas je to tak ze nevieme ci zvolit cisticku alebo zumpu :) kanalizacia je u nas v nedohladne tak sa musime rozhodnut.Len co fak neviem tak co s tou vodou z cisticky-polievat tym neplanujeme tak rozmyslam ze by sa to dalo vypustat do trativodu-ale ci nam to schvalia????ma s tym niekto skusenosti?Inak ceny su rozne:od 1000e-do 3000e :)
Odpovedať
odporucam si vopred zistit, ci vam obec/mesto povoli COV.. my sme to nedavno riesili, a aj napriek tomu, ze v nasej casti obce zatial nie je kanalizacia, cisticky tam jednoducho nepovoluju.. ani docasne..
Odpovedať
Ono to s tymi domacimi cistickami nie je take jednoduche. Je to povazovane za vodne dielo a nemoze sa stavat hocikde. Bud sa voda vypusta do blizkeho vodneho toku, ak vsak v blizkosti ziadny nie je, je mozne riesit trativod, je vsak nutne dat urobit hydrogeologicky posudok. Nie vsade je podlozie na toto vhodne ... Takze ked nemate nablizku potok rieku a na prd podlozie cisticku mat nemozete.
Odpovedať
Profilova fotka
kriloter píše presne, ak máte priestor, cena čov nemusí byť vysoká, http://vegetacnecistiarne.blogspot.com
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
@spanielka21 akú čističku ste kupovali lebo zhaniam aj ja a neviem sa rozhodnúť
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
kolko prosim vas moze vyjst cisticka v dnesnej lacnej dobe?dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peto222:

kolko prosim vas moze vyjst cisticka v dnesnej la…
@peto222 Budúci týždeň nám ju prídu spustiť, kupovali sme od Aquatec, mali sme ponuku aj od Aquaflot, obe boli okolo 2000€ nakomplet (doprava, osadenie, spustenie) Máme veľkosť AT8
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?