Nova hypoteka vs. leasing

Dobry den, chcela by som sa opytat, ci je mozne v nejakej banke, aby sa s kupou novej nehnutelnosti splatil aj leasing. Kamaratka to chce takto urobit a je to pre nu velmi dolezite, nakolko len za takych podmienok je vysoka pravdepodobnost, ze jej to schvalia. Hodnota nehnutelnosti a aj zvysok leasingu by sa zmestil do 80% z hodnoty nehnutelnosti podla znaleckeho posudku. Dakujem za kazdu cennu radu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od natynka128:

Dobry den, chcela by som sa opytat, ci je mozne v…
@natynka128 Akože splatiť napríklad leasing auta hypotékou? Alebo o akom leasingu je reč? Však keď má tá kamarátka na zvyšok hodnoty nehnuteľností, tak nech vyplatí leasing a hypotéku použije čisto na kúpu tej nehnuteľnosti, tak, ako sú snáď všetky hypotéky zmluvné ošetrené, že na iný účel nesmú byť použité... A podľa toho čo viem, tak banky radi už iba svoj znalecký posudok. Použiť hypotečné financie na iné účely, než je kúpa nehnuteľností v zmluve uvedenej je zrejmý podvod, a aj to je zmluvne ošetrené, keď si riadne prečíta tie podmienky.
Odpovedať
oficialne ? nie ... realne ? asi by som sa tym nechvalil a riesil maximalne so svojim financnym poradcom
Odpovedať
Profilova fotka
S dobrým finančným poradcom je všetko možné :) to je tak ako s účtovníkom...nerieši koľko si zarobila ale pýta sa koľko chceš aby si na papieri zarobil :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zipsuliak:

S dobrým finančným poradcom je všetko možné :) to…
@zipsuliak presne tak,hlavne pri hypotéke,ak chce zobrať hypo živnostník.A ešte aj zarobí.Kedy si to boli pekne prasulky,dobrý účtovník vie od koho a za koľko.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?