Odpoveď na príspevok od ondro81:
@megdesign jeden priklad(mozem ti ich dat vela),m…Ak myslíš Jána Meravého (pedagóg, autor učebníc pre elektrikárov), ten cca pred 3 týždňami zomrel..@ondro81 vydal meravy knihu o rozvadzacoch.vies kedy ju vydal? 2015. dostal som ju na vianoce od mojej polovicky, druhu taku istu som o mesiac vyhral na nejakom skoleni,cize mam dve.
Odpoveď na príspevok od gadefox:
> @ondro81 vydal meravy knihu o rozvadzacoch.vies… @gadefox Veľmi smutná informácia🙁 Bol to odborník na svojom mieste. Snáď sa nájdu nasledovníci, čo po ňom prevezmú štafetu...Odpoveď na príspevok od dedo758:
@gadefox Veľmi smutná informácia🙁 Bol to odborník… @dedo758 nasledovnici su, len su mladsi a nie sú tak znami, za to rovnako kvalitni. Konkretne Michal Sahul, Tibor Hanko a podOdpoveď na príspevok od gadefox:
> @ondro81 vydal meravy knihu o rozvadzacoch.vies… @gadefox nečítal som ani jednu knihu od Meravého a preto elektrinu a jej účinky ovládam pomerne dobre, ved je kopu elektikárov oveľa lepších akurát nie každý vydáva knihyOdpoveď na príspevok od duzu:
@gadefox nečítal som ani jednu knihu od Meravého … @duzu pán Meravý bol považovaný za kapacitu aj v Česku - tam som sa dozvedel o tejto smutnej správe.Odpoveď na príspevok od gadefox:
@duzu pán Meravý bol považovaný za kapacitu aj v … @gadefox dal dokopy čo iní vymysleli, pre nás v zrozumiteľnej rečiOdpoveď na príspevok od duzu:
@gadefox dal dokopy čo iní vymysleli, pre nás v z… @duzu a to je podľa teba málo? Okrem toho bol aj pedagóg, takže VZDELÁVAL ďalšie generácie. Veď sem napíš, čo si vymyslel ty; koľko kníh si napísal; a čo si dal dokopy pre nás v zrozumiteľnej reči.. keď už hodnotíš úspešných ľudí - čo ty na to??Odpoveď na príspevok od gadefox:
@duzu a to je podľa teba málo? Okrem toho bol aj … @gadefox niekedy bol učitel pán , čo je dnes?a kto ho chce vôbec robiť?, nikto z tých čo sem chodia nič nové nevymyslel, niekto tu vie akurát rozoštvať ale poradí málokto, tak si vyberOdpoveď na príspevok od duzu:
@gadefox niekedy bol učitel pán , čo je dnes?a kt… @duzu veď práve.. Niekedy bol učiteľ pán a včera si sa nad neho povyšoval. A nemyslím si, že tu poradí málokto, práve naopak..