ŠPEHUJETE MOJE KOMENTY AKO NEJAKÍ POLICAJTI!!!!! ŽIADAM ADMINA, ABY TU KONEČNE UROBIL PORIADOK!!!!! ŽIADAM ADMINA, ABY NASTAVIL JASNÉ PRAVIDLÁ, ČI JE OK, ABY TU NIEKTORÍ EXOTI ROBILI DOZORCOV, ČO KTO PÍŠE!!!!! ALEBO JE TO SLOBODNÉ FÓRUM, KDE SI KTOKOĽVEK MÔŽE NAPÍSAŤ SVOJ NÁZOR!!! UŽ STAČILO PÁNI ZNUDENÍ DÔCHODCOVIA!!!!! VŠETKO MÁ SVOJE HRANICE!!!!! MOJA TRPEZLIVOSŤ PRÁVE DOSIAHLA LIMIT!!!!! TUCET EXOTOV SA TU STRIEDA POČAS DŇA. A PRITOM SOM NAPÍSAL SVOJU SKÚSENOSŤ S PRÚDOVÝM CHRÁNIČOM Z ALIEXPRESSU. MÁM TOHO PLNÉ ZUBY!!!!! STÁLE SA OPAKUJÚJÚ DOKOLA TIE ISTÉ KSICHTY. ĎALŠÍ TO NEVYDRŽAL A VČERA SA ZAREGISTROVAL.ALE NEVŤAHUJTE MA DO SVOJHO VNÚTORNÉHO SVETA!!!!!
Odpoveď na príspevok od starysomar:
gadefox Nik Ťa tu nedrží. A nájdi si dobrého psyc… @starysomar Ved ma 12 rocne skusenosti s psychologiou.12 rokov v rici...Odpoveď na príspevok od gadefox:
A DOSŤ!!!!! UŽ MÁM TOHO PLNÉ ZUBY!!!!! VŠETKO MÁ … @gadefox Chod plakat k adminovi a nech ma aj zablokuje.Je mi to jedno,ale dostavas vlastnu medicinu a pukaju ti z toho nervy.Takto ty tu posledne tyzdne jednas s ludmi.Povysujes sa,iba ty si vsade bol,vsetko si videl.Odpoveď na príspevok od starysomar:
On od zaciatku, od prveho dna ako prisiel provoku… @starysomar Neprovokuje hadky. Vytvara si cielene priestor, kde sa potom moze stavat do pozicie mentora a tento pocit ho uspokojuje. Je na to termin, zabudol som..Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.