Odpoveď na príspevok od sissik:
my sme zasypali strkom, nejakou mensou frakciou. … @sissik Dakujem. No skladbu som nedodrzal vedome lebo nechcel som tam bager uz pchat kedze mam vsetko hotove. Skusim to teraz nejak poryvnovavat a zasypat spary nejakym okrasnym a uvidme po zime ako sa to bude hybat..Odpoveď na príspevok od scorp:
Dobry den, chcel by som sa poradit ako dalej post… @scorp keď nechceš betonovať, úplne v pohode môžeš použiť jemný štrk alebo drvený piesok (frakcia cca 2-4 mm). Nasypeš ho do medzier a zafúkaš alebo zatlačíš, aby to dobre sadlo. Potom by si mal ešte plochu párkrát prejsť gumovým kladivom alebo vibračnou doskou, aby si to celé ustálil a medzery dosypal. Na vyrovnanie pod andezit môžeš tiež použiť trochu jemnejšieho štrku, aby si doladil výšku. Beton fakt netreba, len to treba dobre zhutniť.Odpoveď na príspevok od mgx:
@scorp zo stavbarskeho hladiska: 1) prilis sirok… @mgx dakujem velmi pekne, co presne znamena mlatove kamenivo? Aka by mala byt frakcia? DakujemOdpoveď na príspevok od mgx:
@scorp zo stavbarskeho hladiska: 1) prilis sirok… @mgx alebo keby som sa rozhodol pre variantu kremicity piesok cement v akom pomere to miesat? Dakujem