O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Okná, dveré a brány
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Posuvná brána s Key TURBO50-ZKIT (elektronika CT-102) - niekedy netočí motor
Zdravíčko, môj 5-ročný pohon začal v posledných týždňoch občas blbnúť - elektronika po zopnutí pre…
joeyeti
Pred 2 rokmi
1
Cena za HLINIKOVE okná, trojsklo
ahojte, ako sa prosím aktuálne, v dobe vysokej inflácie, hýbu ceny za hliníkové okná, trojsklo? Nap…
chrobak7
Pred 2 rokmi
5
Salamander tesnenie
Menili ste uz niekto tesnenie na oknach? Kde sa daju kupit tesnenia na profil salamander bluevoluti…
revolucne_okna
Pred 2 rokmi
4
HS portál - stavebný otvor 2 m
Ahojte strecháci, máte niekto z Vás HS portál v tejto šírke? Ak áno, ste spokojní s prechodom/čist…
sunshine85
Pred 2 rokmi
13
Porovnanie okien
Ahojte, potreboval by som poradiť aký je rozdiel medzi profilom KBE s parametrami 5 komôr Stave…
dixell
Pred 2 rokmi
6
Montaz pohonu dvojkridlovej brany nice wingo 2024
Dobry den Vie mi niekto pomoct s montazou motorov 2 kridlovej brany? Ide o to ze mam nahodene konz…
janci0802
Pred 2 rokmi
1
sponzor fóra
Výmena vložky na vchodových dverách
Zdravim, viete mi prosim poradit, ako vymenit vlozku pri tychto dverach? Je tam viacero srobov a ne…
zicher
Pred 2 rokmi
3
Akú veľkosť okien máte?
prosim o radu: mame postavenu hrubu stavbu a okna v nej su podla planu velkost 90x120 no mne sa zda…
romanko999
Pred 2 rokmi
31
Plastové okná do novostavby v triede A0
Dobrý deň, Chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s plastovými oknami od spol. Hesta, konkrétne Harmon…
mellie111
Pred 2 rokmi
5
Custom ovladanie zaluzii namiesto TaHoma
Pozdravujem cech strecharov :wink: Najdem tu niekoho, kto robil ovladanie vonkajsich zaluzii cez n…
neutrino
Pred 2 rokmi
20
Tipy a skúsenosti - prechodové lišty
Ahojte. Este stale som sa nepohol ohladne prechodovych list. Je tu niekto kto mi to dokaze fundovan…
eagleowl
Pred 2 rokmi
30
Automatické ovládanie výklopne otváravého okna (okno nie je strešné ale klasické) s časovačom
Dobrý deň, hľadáme zariadenie, ktoré by bolo schopné v určitom čase zatvoriť okno v stene. Našli sm…
sionell
Pred 2 rokmi
1
Lukerstav Oravská Lesná
Ahojte, máte niekto skúsenosť s firmou Lukerstav ? dostali sme lepšiu ponuku na dvere ako inde, ale…
1bubko2
Pred 2 rokmi
3
Pohon nice 400 nastavenie sily
Ahojte neviete mi niekto len poradiť kde a ako sa nastavuje sila pohonu na pohonné nice? Musel som…
gashtaan
Pred 2 rokmi
20
Zle rozmery sieťok
Čauky, takže dal som si spraviť sieťky proti hmyzu. Všetko by bolo v poriadku, len som siamsky buk …
arcticcode
Pred 2 rokmi
9
Smoovio cena a kvalita vs HS portal
Ahojte, ma niekto skusenost so systemom Smoovio? Kvalita a cena vs HS portal. Nikde som to tu nenas…
b33ro
Pred 2 rokmi
2
Priprava na HS portal
Zdravim, Oknar pri zamerani zistil ze mam spodnu hranu otvoru na HS portal v zelezobetonovej stene…
dominik_galaba
Pred 2 rokmi
2
Drevene/dverohlinikove okna - aku firmu? skúsenosti
ideme stavat dom a chceli by sme drevene alebo drevohlinikove okna (podla ceny). poradte prosím s k…
manooo_
Pred 2 rokmi
5
Pukanie hliníkových dverí
Dobrý deň nemáte prosím niekto skúsenosť s pukanim hliníkových dverí ? Keď na ne zasvieti slnko je …
circa126
Pred 2 rokmi
23
Ako na výspravku špaliet?
Zdravím. Mohli by ste ma prosím usmerniť ako najlepšie postupovať pri výspravke takejto špalety? Na…
willinko23
Pred 2 rokmi
13
Plot a brana
Ahojte aku by ste dali branu a plot k tomuto domu??dakujem za kazdu radu:smiley:
svetlanik3
Pred 2 rokmi
5
Rehau Synego vs Incon design
Dobrý deň, potreboval by som poradiť od vlastníkov okien zn Rehau, Incon. S manželkou sa rozhodujem…
enrico154
Pred 2 rokmi
2
GU Kovanie Security Automatic - doplnenie el. otvárania dverí
Ahojte. Mám plastové dvere s kovaním GU - Security Automatic. Uvažujem že by som chcel doplniť el. …
mgx
Pred 2 rokmi
5
Zateplenie rámu dreveného okna
Zdravím. Máme na dome staré kastlíkové okná, ktoré som repasoval a tesnil. Sú tam teraz 2x po sebe …
roman0159
Pred 2 rokmi
6
Slovaktual PASIV vs. Slovaktual OPTIM - ktore?
Ahojte, rozhodujem sa medzi plastovymi oknami Slovaktual PASIV (https://www.slovaktual.sk/produkty/…
palo18
Pred 2 rokmi
9
Slovaktual, Incon
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť, od ktorej firmy zobrať okná a dvere prosím? Išlo by o Incon De…
lojzo951
Pred 2 rokmi
8
Schody vnútorne
Dobry den chcela by som poradit, dnes nam stolár montoval drevené schody buk ale nejako sa nam nepo…
ddlady
Pred 2 rokmi
18
Spojenie okenných rámu
Zdravím je tu niekto kto sa stým stretol a vedel by poradiť aký je postup pri spojení okenných rámu…
dodok
Pred 2 rokmi
9
Prefukuje cez okno, zdeformované pvc krídlo
Dobrý deň. Mám malý alebo veľký problém. Cez balkónové okná fúka. Okna som kupil s bytom a pokial v…
kovarmartin46
Pred 2 rokmi
8
Okna z Polska
Ahojte, kupoval/ma skusenosti niekto s kupou okien z Polska? dik
zuzik
Pred 2 rokmi
11
1
2
…
139
140
141
142
143
…
157
158
1
…
140
141
142
…
158
Top diskusie
Kto robí kvalitné vonkajšie žalúzie?
02. 08. 2011
338
Od koho kúpiť drevené/drevohliníkové ok…
26. 01. 2014
272
Exteriérové žalúzie - dať aj na malé ok…
28. 02. 2022
183
Odporúčate vonkajšie žalúzie? Aké máte …
12. 02. 2020
83
Systém HST alebo PSK?
27. 11. 2016
70
x
x
Hľadať ďalšie diskusie
Hľadať ďalšie albumy
Zobraziť ďalšie články