Odpoveď na príspevok od rkorba:
5 riadkov textu a aka bola otazka??? @rkorba "mate s tým niekto reálnu skúsenosť?"Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Realne to vytrhne a mas obrovsky plavak. Nemas to… @wolodymyr nie som si istý či by to vytrhlo, je tam fólia na ktorú pôsobí hydrostatický tlak (váha vody v bazéne) a ten by mal byť o dosť väčší vztlak ktorý robí ten polystyrén.Odpoveď na príspevok od mgx:
@petrrr ak nemas na obycajny nerezovy bazenovy re… @mgx ostanme prosím v rovine otázky, či s tým má niekto reálnu skúsenosť a neriešme či mám alebo nemám na rebrík. Videl som to ako jednu z možností, nehovorím že idem také riešenie použiť.Odpoveď na príspevok od petrrr:
@wolodymyr nie som si istý či by to vytrhlo, je t… @petrrr douč za základy fyziky- archimedov zákon.. hydrostatický tlak neznamená, že na teleso pôsobí voda svojou hmotnosťou iba z vrchu.. ale z každej strany.. hydrostatický tlak nemá vplyv na archimedov zákon. to sú dve rozdelne veci.. ak chceš foliou prekryť aj schodíky, tak je to v poriadku, fungovať to bude.