Odpoveď na príspevok od miky27:
Zdravím , idem ukladat polystiren EPS , v celkove… @miky27 .. toľko cm je dosť. Izolácie máš nalepené na podlahe? Či v akej si fáze?Odpoveď na príspevok od brapene:
@miky27 .. toľko cm je dosť. Izolácie máš nalepen… @brapene ano lepenku na celej zakladovej doske .Odpoveď na príspevok od miky27:
@brapene ano lepenku na celej zakladovej doske . @miky27 .. neviem ako to znesie taký výškový rozdiel, ale dá sa to riešiť suchým kremičitým pieskom, keď ho dáš dlhou latou do váhy a uloziš tam prvú vrstvu podlahového EPS. Ak sú tie výškové rozdiely jamy, rozumej miesta, kde ti stála voda, tak by tomu pomohla aj napr zakladacia malta.. neviem, možno poradia ostatní.Odpoveď na príspevok od miky27:
Ten najvacsi rozdiel je v technickej miestnosti k… @miky27 najprv by som to niečím vyrovnal. Možno by som skúsil polosuchý poter a ďalej by som postupoval obvyklým spôsobom - separačnú fóliu a polystyrén v dvoch vrstvach, ale 7 + 6 cm sa mi vidí na podlahovku málo.Odpoveď na príspevok od juraj_k:
@miky27 najprv by som to niečím vyrovnal. Možno b… @juraj_k malo...😂 ano! treba 2 krat po100 cm! a jadrovu minielektraren na pozemku!Odpoveď na príspevok od eurofuser:
@juraj_k malo...😂 ano! treba 2 krat po100 cm! a … @eurofuser lepšie je keď si tu navzájom radíme ako keď sa jeden druhému bez dôvodu posmievame, ale ty to asi nechápeš, tak nič...Odpoveď na príspevok od miky27:
Zdravím , idem ukladat polystiren EPS , v celkove… @miky27 ja som mal rovnaký problém a vyrovnával som to liaporom 4mm frakciou, na to geotextília a potom eps.