Lacna striekana PU izolacia ??

Zdravim, viete mi niekto poradit najeku lacnu firmu na striekanu PU izolaciu do stropu ? -mam podotazku.. je nutne mezdi interier a striekanu PU izolaciu umiestnovat tiez foliu (parozabranu) ako napr pri mineral. vlne ??
Odpovedať
@jolaus100 lacna firma na striekanu izolaciu mi pride ako oxymoron... ale co sa tyka parozabrany, tak ano, v pripade makkej peny je nutne ju pouzit.
Odpovedať
@gashtaan cize potom existuje aj tvrda varianta u ktorej foliu netreba ? a ta tvrda asi hustejsia bude asi aj drahsia.. me ide to to vyhnut sa folii a nejdoduchsie bez "piplania" sa s foliou a jej dokonalym zatesnenim (mam miesta kde to to komplikovanejsie)
Odpovedať
@jolaus100 tvrda pena ma na rozdiel od makkej uzavretu strukturu buniek, takze sama o sebe funguje ako parozabrana... ale pokial si das "lacnej" firme nacenit tuto variantu, garantujem ti, ze sa velmi rad s foliou popiples.
Odpovedať
@gashtaan cize lacna sa neoplati, kvalitna je draha ? nejake aspon cca ceny za meter a nejaku hrubku nevies napsiat ?
Odpovedať
@jolaus100 google nasiel toto https://www.striekaneizolacie.sk/cenn...
Odpovedať
@gashtaan tak to su palky.. :-|
Odpovedať
@jolaus100 a prečo si chceš dať striekať? Sa ti nechce robiť s vatou (jediný dôvod ako si uľahčiť prácu?) :D čí? ... a k mäkkej pene určite aj parozabranu - otvorená bunková štruktúra. Keď som si to dával nacenit na bazoši, tak mi 25cm vychádzalo na 17€/1m2.. nakoniec som sa nato vy.. a naukladal som si vatu.
Odpovedať
@stefanl mam to trocha inak.. robil som rost z lat 6x4 zo spodu pripevnenych na trami a ten rost bude zo spodu podbyty dlazkovicou - mezdi rost a dlazkovicu mi treba foliu a tym ze sa bude prebijat aby som uchytil tu dlazkovicu musim pouzit vela skrutkotesnej pasky atd atd tak som si to chcle ulahcit ale asi to bude tak nakladne ze na to kaslem a urobim to tak ako povodne malo byt
Odpovedať
Profilova fotka
@jolaus100 ked to chces lacno kup si z ebay tu penu v nadobe, zisti pracovny postup, a trebalo by este kompresor, mozno sa da poziciat, ale tvoj problem to neriesi, parozbranu treba tak ci tak, pri mekkej pene to je jasne, zas tvrda, som pocul ze praska, a je to logicke, kedze nema dilataciu a je to masa plastu, kde v krove znasa dost velke rozsiely teplot. takze ked ti to niekde praskne, budes tam mat slusny komin
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?