Odpoveď na príspevok od ferani:
Dobrý deň, potrebujem poradiť akú tekutú hydroizo… @ferani mne presne na to odporučili dvojlôžkovu hydroizoláciu, dobre sa mi s tým robiloOdpoveď na príspevok od ferani:
Dobrý deň, potrebujem poradiť akú tekutú hydroizo… @ferani dvojlôžková od SikaOdpoveď na príspevok od ricir:
@ferani mne presne na to odporučili dvojlôžkovu h… @ricir @marsdm môžete mi aj link na konkrétny produkt, našiel som ich viacero. ĎakujemOdpoveď na príspevok od jan45:
alebo vynechať železo, to nie je mrakodrap... @jan45 železo tam už je, rezať ho nebudem :) ale druhý krát by som ho už vynechalOdpoveď na príspevok od ferani:
@jan45 železo tam už je, rezať ho nebudem :) ale … @ferani a koľko tých roxorov máš? V projekte som mal 2 ŽB stĺpy. Izoláciu som v týchto miestal vyriešil tak, že som narezal úzke pásy z lepenky; priložil som z jednej a druhej strany roxoru; to isté o 90o a poriadne som to pretavil plameňom. Tekutým asfaltom (pod lepenkou) som nešetril a natrel aj pár cm výstuže..Odpoveď na príspevok od ferani:
@ricir @marsdm môžete mi aj link na konkrétny pro… @ferani igolflex 201Odpoveď na príspevok od ferani:
@jan45 železo tam už je, rezať ho nebudem :) ale … @ferani ja som použil od den braven, 2k hydroizolácia