Oplatí sa kúpiť žabu?

Je tu niekto kto riešil kúpu žaby / vibračnej dosky? Mám vyhliadnutú takú stojatú za ca 500€, tak len uvažujem či sa mi to oplatí požičiavať alebo nie. Na komplet rekonštrukciu okolo domu, vnútri nová deka, vonku nové chodníky, parkoviská atď, je toho dosť.
Odpovedať
Pokiaľ je funkčná tak oplatí
Odpovedať
Dobrá myšlienka, ale skôr by som kupoval tú vozikovu, pohodlná práca.
Odpovedať
Profilova fotka
Stojata ... dusanie podkladov ako vykopy zaklady skratka prvotne dusanie. Plocha ... dusanie finalne horne tesne pod betonaz .. pokladanie zamkovky a jej nasldnd vybrovanie . Za tu cenu sa oplati este ti aj zarobi na seba lebo stojatu potrebujes viac a ked budes chciet mozes ju prenajat 20e den .
Odpovedať
@cotibebemore neopati za 500 fo bude zaba pre.deti daj link, radsej si 5x pozicaj
Odpovedať
Profilova fotka
V pozicovni nemaju?
Odpovedať
Profilova fotka
Ta stojata je skor ako pisu hore, na zabovanie vykopov a tak, no ked s tym budes vybrovat vacsiu plochu tak sa uskaces k smrti. Otazne este je ako chces zabovat, nieje lepsie na plochy poziciat si aspon 300kg zabu v pozicovni a mas to rychlejsie ako s tym hopkacom.
Odpovedať
spomenul som si na toto video :-) https://www.youtube.com/watch?v=C8kcd... Prave som bol v pl a tam boli vybracne platne za 500E.
Odpovedať
@cotibebemore nie lebo keď si dobre naplánuješ stavbu tak ju budeš potrebovať max 4 dni (a zakaždým inú) a na pružné materiály napr. hlinu, potrebuješ vibračnú nohu (pech) a na sypké nepružné materiály ako sú štrky potrebuješ vibračnú dosku aj to na každý druh práce inú (rozdiel je hutniť podklad pod cestu a zámkovu dlažbu).
Odpovedať
Foto bude v utorok, je ich viac na výber, tak si rád nechám poradiť čo využijem najlepšie, od niekoho kto si tým už prešiel. Potrebujem to prioritne na užabovanie pod deku, chcem tam použiť beton a poter čo som vysekal zo starej podlahy. Mám toho riadnu kopu, tak to niekam musím utopiť :) Tak isto z toho použijem aj pod zámkovú a chodníky, radšej odkopem o 10cm viac hliny a užabujem si to sám na etapy aspoň nahrubo, potom viem že je lepšia tá vibračná doska, tú si môžem požičať. 90% vecí si robím sám, takže keď musím ísť po žabu do požičovne, sám si ju nenaložím, nevyložím, a keď to za deň nestihnem, tak sa mi to zas predražuje, a nelúbim sa ja niekomu prosikať (čo je doma to as počíta) Keď ju o rok nejakému ďalšiemu zúfalcovi posuniem so šťastím za toľko čo som za ňu dal, tak ma z toho ani hlava nebude bolieť, prípadne ju za pár šušňov ešte môžem požičať keď ju zrovna nepotrebujem :)
Odpovedať
@cotibebemore akoby som cital svoju skusenost :) pripravu pod deku som robil takmer vzdy sam, xy sobot. najprv som si pozical z pozicovne, kde ma poznaju a tak aj cena bola OK, ale isli vianoce-pozicovna dva tyzdne zavrete a bolo dobre pocasie. dva dni pred vianocami som sa nastval a siel do hornbachu kupit 90kg platnu za 400 :-D Ta pozicovna je vzdy o prisposobeni sa otv.hodin, cesta tam,cesta spat, moja skusenost bola,ze kym sa ju neraz podarilo nastartovat, bezali vzacne minuty atd.... Za spominane ceny sa to oplati. Dodnes ju mam v garazi, cakaju ma este dlazby okolo domu atd. Bud si ju aj potom necham a pripadne dam na prenajom, alebo ako malo pouzivanu predam za slusnu sumu takze lutovat nebudem.
Odpovedať
Profilova fotka
Kamarat robil technika v pozicovni v NR a nadaval. a majitel tak isto. Ak to budes pozicavat, nikto sa k tomu nebude tak setrne spravat ako ty. Stale bude nieco pokazene,odtrhnute a nakonec zistis ze sa ti naklady ani nevratili. A za taku cenu to bude blato. Tiez som spekuloval nad pozicovnou, no hned mi to vyhovoril. Ale sak skus
Odpovedať
@autoholik No a už aj viem kde zoženiem vibračnú dosku. Prípadne si ich môžme na týždeň prehodiť medzi sebou :-D Presne kvôli tomuto to riešim, keď budem unavený z furikovania a lopatovania, tak v rámci oddychu 2-3 hodky poskáčem, a nemusím riešiť kedy ju treba vrátiť, a je jedno či to budem robiť deň alebo týždeň @pipulkoo Ja zas neplánujem zbohatnúť na požičiavaní :) Keď niekto známy potrebuje tak pomožem, keď bude stáť doma, aj tak dobre
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nakoniec zabu kupovat nebudem, z exkluzivnej ceny je 500€ s tym ze zaba je funkcna, to ze na nej neni nadrz evidentne nie je zavadou. To su tie "dojdite dohodneme sa ponuky"
Odpovedať
@cotibebemore a co si cakal? Ved nova zaba stoji niekolko tisic €. Kup si radsej vybracnu dosku 200-400kg.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?