Odpoveď na príspevok od datcom:
Uvažujem o kúpe tohto záhr.ridera na menšiu záhra… @datcom hlavne si zisti ako daleko mas servis a kolko ich je v okoli. Lebo ked budes potrebovat zoservisovat uprostred sezony a zistis ze to musis odviezt niekam 60 km len tam (ako ja) a ten ti povie ze maju tolko prace ze bude tak o mesiac, ta velmi nepotesi.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@datcom hlavne si zisti ako daleko mas servis a k… @sousedekovci89 Ty máš tento rider?Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@datcom hlavne si zisti ako daleko mas servis a k… @sousedekovci89 prosim ta, co a na akom stroji si potreboval servisovat? Nerypem, ozaj ma to zaujima, tiez som kupil kosacku od riwallu...tak pre zaujimavostOdpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@datcom hlavne si zisti ako daleko mas servis a k… @sousedekovci89 Po prvé 60km nie he taká vzdialenosť, že by to niekoho zruinovalo a po druhé, rozumný človek skôr, než pôjde 60 km do opravy s kosačkou, tak tam najprv zatelefonuje, aké majú doby opravy.🙏Odpoveď na príspevok od datcom:
@sousedekovci89 Ty máš tento rider? @datcom nie ale mal som kosacku od riwallu. Teraz som siel do traktora od hechtu. @cukrik25 mal som RPM 5135. Co sa stalo neviem jedneho dna som kosil kosil a zrazu zacala stracat vykon az zhasla a uz nenastartovala. Spolahlivo mi odsluzila 3 roky. Nakolko som nemal cas sa v motore sparat a aj nie som zas tak odborne zdatny tak ze ju dam do servisu Po peripetiach so servisom (na druhu stranu boli v tom servise velmi ochotni o tom ziadna) som sa na to vyprdol a kupil zahradny traktor od Hechtu. Kosenie mi trva tak polovicu casu co predtym pri neporovnatelnom komforte. Je ale pravda ze ked som ju kupoval, bola to otazka financii.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@sousedekovci89 Po prvé 60km nie he taká vzdialen… @chinatech ano ukamenuj ma za to ze som si prv nezavolal. A 60 km je v mojom pripade hodina cesty autom len tam, takze viac ako dost. Ja Riwall hejtit nejdem s kosackou som bol spoko, ale maju slabe servisne pokrytie.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@datcom nie ale mal som kosacku od riwallu. Teraz… @sousedekovci89 tiez mam tu istu kosacku, moja prva benzinova...tak uvidim kolko vydrzi, tiez som isiel po cene, nevidim (zatiaľ) dovod kupovat drahsi/iny stroj, akurat vcera som menil olej po 5motohodinach. Aku plochu si kosil?Odpoveď na príspevok od cukrik25:
@sousedekovci89 tiez mam tu istu kosacku, moja pr… @cukrik25 cely dvor ma 15 arov ale odhadujem to tak na 9 arov cistej plochy na kosenie. Ja som bols nou spoko, dokonca som Riwall doporucil aj otcovi ale on ma servis 1 ulicu od zamestnania.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@cukrik25 cely dvor ma 15 arov ale odhadujem to t… @sousedekovci89 Zvykne sa to veľmi kaziť? Keď už niekoľký raz píšeš o tom servise.Odpoveď na príspevok od datcom:
S menšim stúpaním nemá problém? @datcom absolutne ziadny. mam 5135 uz 6ty rok a celkom slusny stupak. Plus som s nou kosil nejaky cas aj svah s 22 stupnovym stupanim. Bez problemov. @magkop za 6 rokov co ju mam, tak len bezne opravy. (vymena karburatora po tom co som 4 roky pouzival benzin 95 (ja viem, ukrizujte ma :D)) vymena sytica a capov pastorku pohonu. Inak slape ako hodinky a to jej davam poriadne zabrat, vid odpoved vyssie. Vsetko opravy ktore zvladnes doma sam, este som s nou v servise nebol.Odpoveď na príspevok od magkop:
@sousedekovci89 Zvykne sa to veľmi kaziť? Keď už … @magkop bola to prva zavada u mna tak neviem.Odpoveď na príspevok od magkop:
@sousedekovci89 Zvykne sa to veľmi kaziť? Keď už … @magkop ja mam s nou odkosene sice iba 5hodin, a jediny problem mam s kosom na travu, je tam taky zlty perforovany plast a nejak sa mi to vycvaklo zo zarazok pri vysypani travy a uz to nedrzi a pri koseni vyletuje trava odtial von. Startuje na brnk za tepla aj studena. Benzin davam 100vku.Odpoveď na príspevok od cukrik25:
@magkop ja mam s nou odkosene sice iba 5hodin, a … @cukrik25 takže si spokojný. A čo kosenie pri stromčekoch,kríkoch. Dá sa s tým dobre otáčať? Má malú nádrž na benzín. Ako dlho s plnou vydrži na rovine.Odpoveď na príspevok od datcom:
@cukrik25 takže si spokojný. A čo kosenie pri str… @datcom spokojny? za tu cenu urcite, nemam sice s cim porovnavat, jedine s kablovou elektrickou a je to parada, vahovo sice tazsia, manevrovatelnost tiež horsia ale ostatne veci gut. Okolo krikov a stromkov nekosim, ked som zakladal travnik tak som si to naplanoval tak aby som to mal co najjednoduchšie. Ziadne zlozite tvary. Takze v tomto ti neporadim Co sa tyka spotreby kosim 400m2, rovina, snazim sa kosit max 2cm z celkovej dlzky, travu mam hustu jak fras. A nadrz vydrzi tak na 4 kosenia (ber to z rezervou), nejak som to nemeral..