Odpoveď na príspevok od milan209209:
Zdravím, robil som repas benzinovej kosačky a ked… @milan209209 Fajku kúpiš aj samostatne. Volá sa to pripíjací konektor na sviečku:_ https://www.google.com/search?q=prip%... Fajka je na kábli našróbovaná, dáš ju dole odtočením proti smeru hod. ručičiek.Odpoveď na príspevok od zolo478:
Dobry den.mam problem s kosackou.nastartuje ale m… @zolo478 Zahoď ten šrot a kúp si poriadnu kosačku.🙏Odpoveď na príspevok od zolo478:
Dobry den.mam problem s kosackou.nastartuje ale m… @zolo478 Keď si všetko dookola pomenil, tak ako vravíš, na rade ju už len sviečka. Kedysi na jednej z motoriek som mal podobný prípad. A to som aj kupil novú sviečku, no kurevská náhoda - bola zlá. Nechcel som si to pripustiť, ale keď sme prehodili sviečku z kamarátovej motorky, všetko fungovalo ako máOdpoveď na príspevok od zolo478:
Dobry den.mam problem s kosackou.nastartuje ale m… @zolo478 Mne pre zmenu nešla naštartovať. Kúpil som sadu: membrana, olej, sviečka, pružinky a trsnenie príruby. A stále nič. Kosačka ma 16 rokov, tak som sa naštval a kúpil za 230e novú a ide ako hodinky. Ta stará už aj tak bola zrelá na výmenu. A ešte k tvojmu problému. Keď ti ide iba keď pumpuješ, tak vyzerá že ti chytá falošný vzduch. Skontroluj tu trubku medzi karburátorom a saním. Príp. tesnenie, ktoré je na výstupe z karburátora.Odpoveď na príspevok od zolo478:
Dobry den.mam problem s kosackou.nastartuje ale m… @zolo478 nevzdavaj to. su to dobre motory. podla typu motora pozri videa, je ich hodne. mne tiez B&S nesla nijak nastartovat..., nakoniec tam bola taka klapka a preslabena pruzinka. dal som inu pruzinku s pera a hned to startuje ako nove...