Co tam dat

Zdravim, chcel by som sa opytat ze ako mate "zariadene" okolie domu. Nejako sa nevieme zhodnut co dat okolo domu ( vyznacene cervenou farbou ) . Najprv sme mysleli ze dat travu, ale nebola by asi moc vyuzivana a este by to aj skomplikovalo jednoduchost zavlahy. Potom sme uvazovali o tom ze tam proste navozime makadam a nechame tak, len neviem ci by to bolo pekne...Uvazovali sme aj o umelom travniku len netusim aku to ma zivotnost, mate niekto? Co by ste tam na vasom mieste dali ? Ta medzera medzi domom a plotom je z kazdej strany 2,5 metra. Vdaka za navrhy a inspiracie :)
Odpovedať
nezobralo mi to obrazok tak prikladam :)
Odpovedať
Podľa toho, či je tam slnečné miesto, môžeš z toho urobiť okrasný kvetinový záhon, alebo záhon tvorený zakrslými stromami - broskyne, jablone, marhule. Na jar je to veľmi pekné, keď to kvitne, cez leto a jeseň máš z toho chutné ovocie.
Odpovedať
@borgesko taktiez by som tam skusil nieco nasadit. Aspon budete mat aj domacu urodu :-)
Odpovedať
Že si sa chcel pochváliť bazénikom.Ale teraz vážne.Ja mať tvoje problémy tak sa žením.
Odpovedať
podla mna travnik by bol fajn volbou, alebo pripadne aj tie stromy, ale k tomu ja moc vztah nemam, cize ja by som skor volil travu ;-)
Odpovedať
@borgesko podla tej grafiky je tazke poradit, asi najviac to zavisi od okolia (susedia, ulica, kolko tomu chcete/mozete venovat casu, atd). Mozno travnik, mozno okrasny zahon, mozno solitery a vysypat tu plochu pieskom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?