Cena kobercového trávnika na kľúč? Viete mi poradiť / povedať čo to stálo?

Dobrý deň, chceli by sme tento rok dať spraviť kobercový trávnik na 200m2 na kľúč. Viete poradiť dobré firmy a čo Vás to vyšlo ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak ste v okolí Bratislavy alebo Trnavy vieme Vám zabezpečiť kobercový trávnik aj s pokládkou. Cena odhadom okolo 2 tisíc eur ak chcete sieťku proti krtkom aj vyrovnanie pozemku bez navážky zeminy. Náš web: https://octopia.sk/nase-sluzby/koberc... Ceny: Pokládka trávnika + trávnik od 8€/m2 Sieťka proti krtkom + pokládka 0.80€ / m2 Vyrovnanie terénu od 1€ / m2 Máme na webe aj online kalkulačku: https://octopia.sk/online-kalkulacka/...
Odpovedať
Profilova fotka
Pripnem sa, tiež ma to zaujíma ako to cca vychádza.
Odpovedať
@octopiask mal by som pár otázok na Vás... 1) za 8€ je cena aj stravníkom a prečo od? 2) Vyrovnanie terénu potrebujem aj navážku zeminy.
Odpovedať
Profilova fotka
@tomasholota Cena trávnika aj s pokládou je 8€ pokiaľ nemáte vybraný nejaký iný trávnik napríklad zo Závodu, ktorý nie je náš hlavný dodavateľ. My berie trávnik s malej páky. Vieme zabezpečiť aj vyrovnanie terénu aj s navážkou zeminy ideálne ak použijete náš online kalkulačku https://octopia.sk/online-kalkulacka/... alebo nás telefonicky kontaktujte a po obhliadke Vám vieme presne vypracovať cenovú ponuku. Cenová ponuka je zadarmo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?