Odpoveď na príspevok od reno111126:
Prosím vás o skúsenosti. V navode k robotické u v… @reno111126 netreba to brať doslova, stačí mať pár centimetrov dookola voľný priestorOdpoveď na príspevok od reno111126:
Prosím vás o skúsenosti. V navode k robotické u v… @reno111126 tiez mame roborock, nema dodrzane odporucane vzdialenosti ale treba brat do uvahy miesto kam vyfukuje stanica vzduch pri vypraznovani povysavaneho bordelu z vysavaca, rovnako vyduchy pri suseni mopu...Odpoveď na príspevok od cukrik25:
@reno111126 tiez mame roborock, nema dodrzane odp… @cukrik25 ďakujem. Takze až toľko priestoru mu teda netreba. Nemá sa problém potom vrátiť do stanice? A kam teda výfuku je ten vzduch?Odpoveď na príspevok od reno111126:
@cukrik25 ďakujem. Takze až toľko priestoru mu te… @reno111126 zatial trafil vzdy, mame ho rok. Popravde neviem kde su tie vyduchy, mam priestor 2cm zlava, zprava a zozadu....nestazuje si...Odpoveď na príspevok od starysomar:
Možno ako ktorý - "Roborock" vedel zaparkovať na … @starysomar takže on nemusí štartovať z doku? A neblbne potom aj keď sa nemá kam vrátiť?Odpoveď na príspevok od reno111126:
@starysomar takže on nemusí štartovať z doku? A n… @reno111126 - máme xiaomi roborock. Zanesiem ho do spálne, položím na zem a spustím (tam sa veľkým zle hýbe - dvpojposťeľ a nič moc miesta, aj ručným som musel pod ňou na dvakrát - zalamovať trubku a tak). Po skončení ohlási, že nevie zájsť do doku no robím tak pár rokov. Skús ho dakam zaniesť a spustiť. POdľa mňa by mal každý vedieť začať kdekoľvek no neviem isto. Máme moc členité zariadenie bytov (spojené dva byty) a prestalo ma baviť prekladať veci (aj dlho vysával než celé) a tak - takže vysávame troma - dcéra vodníkom, ja dám robota do spálne a chodbičky, dvakrát spustím a čo sa lepšie ručným, tak ním. Je to podstatne rýchlejšie, potom umylem podlahy (lebo mačky a psík) - samotným robotom by som sa narobil viac a trvalo násobne dlhšie.Odpoveď na príspevok od reno111126:
Prosím vás o skúsenosti. V navode k robotické u v… @reno111126 vsak vyskusaj a uvidis... To umiestnenie stanice a mapovanie nie je taka veda.Odpoveď na príspevok od reno111126:
Prosím vás o skúsenosti. V navode k robotické u v… @reno111126 nas ked sa vracia tak sa trosku kruti aby sa spravne nasmeroval. Takze uplne ze len sirku doku mu asi nestaci. Nas ma priamo na sebe 2 tlacitka. Zapnut/vypnut a domcek aby sa vratil. Ked ho polozis do izby a pustis a potom ked das domcek tak si dlho hlada cestu domov. Ked ho vypustis priamo z doku tak si cestu pamata. Preto rychlehsie je niekedy chytit ho do ruky a preniest pokial nerobi cely dom. V aplikacii sa daju nastavit miestnosti a poslat ho do danej.Odpoveď na príspevok od reno111126:
A ešte jedna otazocka. Sme domácnosť s veľa dlhým… @reno111126 ano namotavaju. Ale nie je problem ich dat dole. Ja to nerobim ani po kazdom vysavani, mi to nenapadne skontrolovat. To uz podla zvuku viem ze nieco je v kefach.Odpoveď na príspevok od reno111126:
A ešte jedna otazocka. Sme domácnosť s veľa dlhým… @reno111126 u nás má hodne dlhé vlasy dcéra, manželka no omnoho viac vysávač "nachytá" jemnučkú srsť jedného kocúra. Nieje problém to čistiť.Odpoveď na príspevok od reno111126:
A ešte jedna otazocka. Sme domácnosť s veľa dlhým… @reno111126 vobec nie je. ak sa tam aj nieco namota, tak sa to da polahky vycistit.Odpoveď na príspevok od jelaspis:
Jedna známa mala podobný problém. Zle si to preme… @jelaspis trochu pošpekuluje no trafí - aspoň náš trafil vždy aj keď niekedy zdanlivo nelogicky.Odpoveď na príspevok od starysomar:
@jelaspis trochu pošpekuluje no trafí - aspoň náš… @starysomar mam rovnaku skusenost, tiez sme nemali taky priestor a uplne si poradil, tie odporucania od vyrobcu nie je potrebne striktne dodrziavat, oni tam tiez musia dat nejaku odchylku, to je bezna vec :)