Ktory roboticky vysavac je najlepsi?

Zdravim Vas. Prosim poradte mi ak mate skusenost ktory roboticky vysavac si kupit, ktory je naozaj osvedceny a dobre povysava? Kupili sme RD a v okoli je este vystavba, denno denne je to hrba prachu a musim vysavat a umyvat kazdy den. Potrebujem robota, ktory aspon z polovice urobi pracu za mna. Dakujem za rady.
Odpovedať
@nella130 xiaomi s6 (400) alebo s5max (300) su super co sa tyka systemu (appka v mobile atd.) co sa tyka kvality tak irobot roomba i7 (600) pripadne so stanicou co ho vysaje (800). Zalezi od rozpoctu. Predpokladam, ze nie je neobmedzeny a kupite si xiaomi S5... Stale dobra volba. My mame v dome staru roomba 867 a ked sme trosku pomenili veci tak nam aj ten dobre povysava (chodi nahodne).
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Len nedavno tu bola tato tema: https://www.modrastrecha.sk/forum/spo...
Odpovedať
@nella130 akurat vcera som svokre objednaval na vianoce xiomi mi robot vacuum. Je to len cisto vysavac, kedze na tie kombinovane som nepocul moc dobre ohlasy.
Odpovedať
@jaros55 koľko ťa vyšiel? To je ešte ten starší model, že?
Odpovedať
@nella130 hned po nastahovani sme zi zaobstarali irobot roomba i7 zatial spokojnost mozem len odporucit.
Odpovedať
Do výberu môžte zaradiť aj Lenovo vacum cleaner. Nedávno som ho kúpil v akcii za 119,-€. Vysava a tepuje, appka v mobile. Recenzie nájdete na internete.
Odpovedať
@paul2 tepuje? Alebo mopuje?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám Xiaomi Roborock S5 a som max.spokojná. Ja ale podlahu neumývam. (Iba párkrát do roka spraymopom Bona). Takže nám len vysáva a umývanie som ešte ani neskúšala.
Odpovedať
Ahoj, aj my mame irobot roomba aj mop irobot sme spokojni, uz si ani neviem predstavit bez nich upratovat 😄 👍 Teraz sme pozerali ze je nejaky roomba vysavac aj mop v jednom pokukujeme po nom ale nema este vela hodnoteni
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my mame irobot a sme spokojní. Mame malé dieťa a každý deň kým sme von ho púšťam cez appku. Máme ho už 3.rok, vymenili sme základné veci a ide ako nový. Za mňa určite irobot roomba.
Odpovedať
@paul2 pokial sa bavime o E1 tak ten bud vysava Alebo mopuje. Taktiez nema laserovy skener takze casto sa straca v miestnosti. Pokial o T1 tak tam je uz ina cena. @nella130 najlepsi je bez debaty iRobot S9+ to ale priemerny slovak nie je ochodny zaplatit. Takze zalezi na tebe co dokazes ozeliet. Plati ale ze za malo penazi malo muziky. Roborock S5 je asi najlepsi pomer cena/vykon
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?