Náradie zn. Pattfield

Profilova fotka
Ahojte. Máte prosím niekto skúsenosti s náradím z Hornbachu zn. Pattfield? Je spoľahlivé, alebo mám radšej investovať do Bosch?
Odpovedať
to zalezi naco boschove vecy tiez niesu top, zalezi od rady ...
Odpovedať
Profilova fotka
@shadowmilan chcem len delta brúsku, potrebujem na pár drobností. Od Bosch mám veľa náradia a som spokojná, ale toto bude len taká doplnková, keď sa s veľkou niekam nedostanem. Teraz konkrétne do kútov starých zárubní. Tá z Hornbachu stojí o polovicu menej, ale vôbec netuším, aká je, preto hľadám niekoho, kto s ňou má skúsenosti.
Odpovedať
a take domace hobby chrumanie staci aj parkside v lidla 🙂 ja ho pouzivam a zatial som problem nemal takze si myslim ze bude ok, kazdopadne, tam mas 2 roky zaruku, takze aj keby nieco ...
Odpovedať
Profilova fotka
@shadowmilan lidl uz ju nema v ponuke. Ma taku univerzalnu, ta je super, tu mam tiez, ale s tou sa tam nedostanem. Kedysi mali takuto malu, ale uz je nemaju ani na e-shope. Aspon som nenasla, iba aku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
investuj si radsej do bosh
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@ninah1486 @beahavala ano, uz mam Bosch.
Odpovedať
@renette Mam uz dva roky pattfield aku brushless utahovacku. Pouzivam ju prakticky denne. Tych dier, skrutiek co to vyvrtalo a nasrobovalo. Miesam s tym farbu, kleber, lestil som s nou auto, proste vsetko. Huci, ale je neznicitelna. Maximalna spokojnost. Nevie niekto, ci tie baterky su kompatibilne s inou znackou naradia?
Odpovedať
Profilova fotka
@dwh super, ďakujem za skúsenosť. Keď budem zháňať niečo ďalšie, aspoň sa nemusím báť kúpiť 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Po dalsom roku a pol takmer kazdodenneho pouzivania pre info, vrtacka stale funguje. Pred casom som rozobral prevodovku. Bol som zvedavy ako vyzera. Vazelina spinava, to som ocakaval a v ramci rozborky som ju vymenil. Co ma ale prijemne prekvapilo, ze ozubene kolieska nenesu ziadne znamky opotrebenia. Baterky su inak kompatibilne so znackou Worx. Taktiez udavany vykon 45 Nm je asi v reali vyssi, pretoze mam este "profi" vrtacku ktora ma 75 Nm a teda ziadny extra rozdiel nevidim. Ako bonus, ta "profi" vrtacka sa pri vyssej zatazi dost zohrieva, co ma vplyv aj na nizsiu vydrz baterie. Pattfield nekúri a s 2Ah baterkou sa da celkom dost porobit. Tiez je sranda ze po tych rokoch a mnozstve nabijacich cyklov necitim zasadny pokles kapacity. Skoda ze model LI20HDBRL sa uz nepredava, musim uznat ze napriek nevabnemu sedemu dizajnu a malo rozsirenej znacke ide o dost kvalitny stroj. Pozor ale, tato konkretna vrtacka ma bezuhlikovy motor, vsetky ostatne AKU stroje pattfield maju klasicky komutatorovy a vyzeraju ako cinske hracky a su az podozrivo lacne, napriklad taka karboska za 36 euro, ergonomia taka ze sa to neda ani do ruky chytit. Proste ine naradie by som si od nich asi nekupil.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?