Kúpa ktorého náradia sa vám pri stavbe najviac vrátila?

Profilova fotka
co by ste odporucili novym stavbarom ako neodmyslitelnu pomocku pri stavbe ,vhodnu prvotnej investicie ? lopatu ,kladivo ,klieste ,bager ,helikopteru ?
Odpovedať
Ved vsetko co budes potrebovat, to co si objednas tak netreba kupovat, je toho vela od metrov a vodovah, cez krompace, lopaty, kluce pneumaticke kladivo ci vrtacky. nastroje na odbornejsie praco napr. s elektrinou ci vodoinstalacie alebo v kupelni tam jedine ak si technicky typ a mas to vyskusane.
Odpovedať
Profilova fotka
že helikoptera :-D no, mozno, ak chces stavbu kontrolovať zhora :-D inak bez vodovahy sa nepohnes, bez karbobrusky, pilky, lopaty, kladivá, krompáč, miešačka samozrejme ... vrtacka...to budes potrebovať vždy.. miešačku vies predať :) jo a fúúúúrik ! aj dva :)
Odpovedať
uplne top z elektronaradia je u nas akuskrutkovac a kotucova pila (ine rucne naradie ani neratam)
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s tym co bolo povedane, co som uz kupil a vyuzil :) : - Furik - Lopaty, Ryl (vyklcovat zo 2-3 pne z pozemku) - Kladiva a sekace (som dostal :) - Pilky (zatial len na drevo, na zelezo mam flexku :) - Flexi Brusku (kupil som poriadnu - Makyta, chystam sa rezat beton :( ... neskvor mozno dlazba a pod .. - Zverak ! - Priklepova vrtacka / Kladivo (tiez sa oplati priplatit) - Aku vrtacka / dotahovacka - Klieste , kombinacky, sekera, hrable, postrekovac (vyhubit burinu), - Rebrik (aj ked to asi nieje naradie) to vsetko som uz pouzil alebo najblizsie pouzijem ... ale odporucam kupovat az ked vies na co ... inak ta to bude zvadzat kupovat vsetko :) (aspon ja mam taky "skreckovsky" syndrom :)
Odpovedať
bic na poniektorych robosov!!! ;-)
Odpovedať
lopata, rýl, krompáč, fúrik, kladivo... z elektrických - karbobrúska, vrtačka
Odpovedať
Okrem horespomenutych dodam: 2x flexa - 115mm a 230mm a tiez kozy. Velmi mi pomohla aj laserova vodovaha. Ziadne trapenie sa s hadicovou vodovahou, velmi rychla robota aj bez pomocnika, vyuzil som pri stavbe plotu, takmer pri kazdom betonovani, pri dlazbach a pod. V akcii stala do 100€ a presnost je vynikajuca - nevyhoda je, ze pri ostrom slnku nevidis luc. Ak by som teraz zacinal so stavbou, tak by som kupil pouzitu zachovalu žabu, lebo ta je potrebna vo viacerych fazach stavby a potom sa da vzdy predat dalej..
Odpovedať
Motorova pila, cirkular.... ale bez LATRINY... sa nezaobides :)
Odpovedať
Profilova fotka
Najviac som vyuzil asi srobovacku , flexu , potom priklepku a zriedka : sponkovacka , motorova pila ,
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznačne báger-nakladač so sklápačom bola v mojom prípade najlepšou vrátenou investíciou, pri úpravách pozemku sa odvozilo cca 800m3 zeminy, vykopali sa základy, spravila sa 80m príjazdová cesta a neustále pomáha a zrýchluje prácu pri výstavbe.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?