Odpoveď na príspevok od starysomar:
Ľudia často naletia na bludy - aj inak hodne inte… @starysomar (Pri všetkej úcte) myslím si, že v Tvojom veku by už človek mal mať dostatok životných skúsenosti a všetko brať s nádhľadom, rezervovane a už vôbec nie s kategorickým zavrhnutím jedného, oproti druhému. Všetko je možné a "všetko so všetkým súvisí", jak praví fylosof 🙂. Najmä aj súčasná doba dáva množstvo príkladov o tom, že realita je častokrát úplne inak, než sa nám ju snaží Ministersvo pravdy ukázať. Ak si ešte nedozrel do tohto štádia nadhľadu - supervisio, tak mi je to ľúto, ale akceptujem to. Nie každému sa to podarí, alebo nie kažému je dané.Odpoveď na príspevok od petersd:
@pochabel S takým prístupom úplne súhlasím. Mn… to sa v akom veku zomiera na starobu? cicaves by mohol žiť asi 6x toľko koľko sa vyvíja, človek asi 120 ale to by musel mať ideálne podmienky na život porovnaj tie % koľko zdravých ľudí zomiera pre zdravie skôr a koľko alkoholikov či fajčiarov, na každej krabičke máš fajčenie škodí zdraviu a predsa kopa ľudí stále fajčí , no nevidel som žiaden nápis pre EM žiarenie, to by musel byť takmer všade, nie tak dávno el. nebola a koľko ľudí sa dožívalo vyššieho veku?na toto vyriešenie sa zatiaľ nenarodil vedec typu TeslaOdpoveď na príspevok od starysomar:
Asi tak :D petersd - viac by som zvažoval blúdivé… @starysomar a ľudia ktorý bývajú v železobetonových klietkach si majú kam otočiť posteľ? bývajú ako vo Farajovej klietke tam sa nemá ako dostať zemský magnetizmus, naviac na to sa otáča len železný predmet ako v kompase a človek ho má veľmi málo, zvieratá si hľadajú najlepšie miesto pre svoju bezpečnosť ak sa mačka kamaráti so psom spáva pri ňom, ak nie, je bezpečnejšia niekde na strome