Máme doma ducha - riešili ste podobný problém?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, riesili ste niekto tento druh problemu z domom? Vysvatenie nepomaha, ak je tu niekto kto ma skusenost, opisem problem detailnejsie
Odpovedať
1
33
34

Odpoveď na príspevok od kurenco:

Ahojte, riesili ste niekto tento druh problemu z …
@kurenco Náš duch sa volá Casper a je to člen domácnosti :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bratislavcan_v_ke:

@kurenco Náš duch sa volá Casper a je to člen dom…
@bratislavcan_v_ke Dúfam teda, že si ho nahlásil na mestkom urade na správe daní a poplatkov !?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

@durino chcela som NAZORNE priklady z bezneho ziv…
@zita19 Vsak som ti napisal, skor, ako urobim nejake rozhodnutie, "konzultujem to" s vyssim Ja. Bezne cinnosti fungujem ako "bezny" clovek. Lebo su cinnosti, ked pouzivat "rozum" musis (analyticko - logicke, alebo rutiny), napriklad take soferovanie, pocitanie, bezne prace v domacnosti. Ale su cinnosti, kedy ta "rozum" obmedzuje, napriklad v takej komunikacii (ked clovek reaguje hned z ega - sebaobrany), alebo pri ziskavani informacii. Nemusim ti tu rozpisovat moj denny program, ako fungujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@durino kde beries tu istotu ze to co ty vnimas a…
@sousedekovci89 Kde beriem istotu? V dokazoch. Ked ma vedie vyssie Ja a robim to, co "hovori", veci sa deju "optimalne", aj ked spociatku ta vec vobec tak nemusi vyzerat. Podla rozumu (logiky, analyzy) by to napriklad bolo "nemozne", alebo vysoko nepravdepodobne, napriek tomu sa to stane. Dalej, intuitivne informacie - niekedy viem dopredu, co sa stane a nasledne sa to stane. V podstate som mozno viac "Krestan", ako mnohi ludia, co chodia do kostola. Kolko tych kostolovych Krestanov realne robi "bud vola Tvoja, ako v Nebi, tak aj na Zemi", cize nevykonavaju svoju volu (nizsie ja), ale volu vyssieho Ja (pre Krestana volu Boha)?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od durino:

@zita19 Vsak som ti napisal, skor, ako urobim nej…
@durino takze nic Zijes tak ako vsetci ostatni len si namyslas, ze mas nieco naviac. Vsetko to tvoje napojenie na vyssi princip bytia je len tvoja predstava, tvoje presvedcenie.
Odpovedať

@durino takze nic Zijes tak ako vsetci ostatni le…
@zita19 Nezijem ako ostatni. Z pohladu rutin ano, ale inak nie. Lebo "ostatni" sa rozhoduju prevazne z nizsieho ja a aj z neho funguju (lebo ani nevedia, ze sa da aj inak, nenaucili sa to, nikto im to nepovedal). A to je podstatny rozdiel. Nemam strachy, ako vacsina ludi, mam pokoj a mier v sebe, je to ine fungovanie, ako "stary clovek". Ale chapem, ze sa to tazko vysvetluje niekomu, kto nema realnu skusenost. Aj ja som bol predtym tam, kde "ostatni", ale zmenil som to. Je to uplne ina uroven bytia.
Odpovedať

@zita19 Nezijem ako ostatni. Z pohladu rutin ano,…
@durino zijes ako ostatni. Ked sa najes fazule prdis rovnako ako kazdy iny, sople ti tecu ako kazdemu inemu. To tvoje napojenie na vyssie JA, je len tvoja iluzia, ktorej si uveril. V konecnom dosledku mne je to jedno comu si uveril, ale nepresviedcaj zvysok kolektivu, ze to tvoje je jedina spravna pravda. Ano, je aj jedina, aj spravna, ale iba a len pre teba. Pre nikoho ineho nemusi byt ani pravdou ani spravnou. Ty si zijes vo svojej krabici a to co je mimo nej zhadzujes uz len z principu, ze to existuje. Spokojne si vo svojej krabici nazivaj, je tvoja a jedinecna, je ti tam dobre. Nam je dobre v tych nasich krabiciach.
Odpovedať

@sousedekovci89 Kde beriem istotu? V dokazoch. Ke…
@durino taki ako ty tu boli co sa udajne rozpravali s "vyssim principom", ci sa do nich priamo vtelil, najdi si video na YT "Kačenka". Alebo potom stale plati to co som ti napisal v poslednom prispevku.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@bratislavcan_v_ke Dúfam teda, že si ho nahlásil …
@petersd Samozrejme. Nas omietkovy demon je v tomto velmi seriozny :-)
Odpovedať

@zita19 Nezijem ako ostatni. Z pohladu rutin ano,…
@durino kde si bol predtym? kde su podla teba ostatni? ako inak zijes oproti tomu ako si zil kedysi? nevstavas rano do prace a nemas doma povinnosti? nie si od nikoho a nicoho zavisly? to ako mas nastavenu hlavu a comu veris, to je ina vec. kazdy mame nieco, kam sa obraciame v tazkych casoch napriklad a rovnako aj v tych dobrych...
Odpovedať

@durino zijes ako ostatni. Ked sa najes fazule pr…
@zita19 Ked neprejdes procesom transformacie (premeny) tela, nemozes chapat, o com hovorim. Je v poriadku, ked ti je dobre v "tvojej krabici", ja len davam informaciu, ze existuje viac, ako ta krabica, to je vsetko. Su to ine moznosti, ina uroven bytia. Pochopi to len ten, kto uz ma nejaku skusenost, alebo je pripraveny to pochopit. Rovnako, ako napriklad aj Jezisa mnohi nechapali. Lebo neboli pripraveni, alebo sa neodvazili vystupit zo svojej krabice.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od borisss:

@durino kde si bol predtym? kde su podla teba ost…
@borisss - má zo seba lepší pocit. ;)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od borisss:

@durino kde si bol predtym? kde su podla teba ost…
@borisss Predtym som bol "tam", kde aj ostatni. Fungoval som prevazne z ega. Kde su ostatni? Funguju prevazne z ega. Ako inak zijem? Rutinne rovnako, ale vnutorne je to ina uroven, ktoru "bezny clovek" nedosiahne, pokial sa sam nerozhodne. Ja som to rozhodnutie urobil. Inak vnimas, si citlivejsi na energie, "citas informacie" sposobom, o ktorych sa "beznemu cloveku" ani nesniva. Mas svaty pokoj a mier v sebe, o com sa "beznemu cloveku" ani nesniva. Nie si zavisly na tom, co ti kto povie a kam ta chce nasmerovat, pretoze presne informacie si nacitas vnutri seba. Ked raz toto zazijes, uz nikdy sa nechces vratit do "starej krabice", lebo vies, ze potom fungujes prevazne sam proti sebe (vytvaras karmicke reality) a ani o tom nevies. Ked nezazijes, asi nepochopis.
Odpovedať

@borisss Predtym som bol "tam", kde aj ostatni. F…
@durino mam na tebe jednu impertinentnu otazku: Ty mas priatelku, manzelku, partnera, teda nejaku ludsku bytost, s ktorou zdielas stol aj postel?
Odpovedať
Len si namysla ze je viac "inde". Nie je "lepsi".
Odpovedať
Chcem sa vrátiť k prameňu tejto diskusie. Vyriešil sa ten problém s duchom alebo ešte straší? Vtip pre zitu19.. Snáď nikoho neurazí :) Ateista zomrie a ocitne sa pred bránou, kde ho privíta usmievavý sprievodca v tričku „Vitajte v nekonečne – No Refunds“. „Poď, ukážem ti, čo tu máme,“ povie a otvorí prvú obrovskú halu kde niet konca. Tisíce ľudí hrajú Monopoly, Scrabble, Dungeons & Dragons – kostky lietajú, smiech buráca. Druhé dvere: nekonečný bufet. Krevety, steaky, pivo sampanske tečie potokom, DJ púšťa Queen. Závodné autá pretekajú. Tretie: olympijský štadión, futbal, plávanie, hokej, ezenie na umelej stene. Ludia lyžujú v Alpách. Štvrté: Karibik i – nekonečné tyrkysové more, biely piesok, koktaily s dáždnikmi. Ateista žasne: „To je... raj?“ Sprievodca pokrčí plecami: „Nie, to je len predposledná miestnosť.“ Otvorí posledné dvere. Peklo ako z učebnice: kotle so smolou, čerti s vidlami varia ľudí, výkriky, triesky z tiel lietajú vzduchom. Ateista zbledne: „Čo do pekla je TOHLE?!“ Sprievodca sa uškrnie: „Peklo. Veriaci si to tak vymysleli. My tu len recyklujeme ich fanfikciu.“ Ateista: „Takže... toto je pre veriacich?“ „Nie, nie,“ zasmeje sa sprievodca, „toto je ich VIP sekcia. My ostatní máme len Economy class. 😁
Odpovedať
Článok sa načítava...

@durino mam na tebe jednu impertinentnu otazku: T…
@zita19 Mam.
Odpovedať
1
33
34
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?