Odpoveď na príspevok od starysomar:
A čo ak umrieš a nič nezistíš? :D PODSTATNE rozum… @starysomar (hodne zjednodušene) toto je ústredná myšlienka judaizmu. Budhizmus/Hinduizmus hovorí neustále o karme a reinkarnácii (rieši ďalší život). Kresťanstvo/Islam neustále rieši posmrtný život (peklo, nebo). Judaizmus motivuje, aby si prežil tento život čo najlepšie, najprospešnejšie a najohľaduplnejšie k druhým. Áno, majú tiež "ráj", ale dôraz nie je až tak veľký a áno, aj ostatní motivujú k tomu istému, ale verbálne deklarujú neustále karmu, reinkarnáciu, nebo alebo peklo..Odpoveď na príspevok od petersd:
@zita19 Nebyť hnusná?... Tak si prečítaj po sebe … @petersd "slová sú lacné, papier znesie veľa, jedine činy majú výpovednú hodnotu"..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@petersd "slová sú lacné, papier znesie veľa, jed… @gadefox "Aj cesta do pekla môže byť vydláždená dobrými úmyslami". 😉Odpoveď na príspevok od starysomar:
Lenže to nie sú bludy ale fyzika. Sú deje merateľ… @starysomar dnes maju duchovia šábes, dvere do nehmatatelna, nemeratelna sa otvaraju... Mozno budeme mat dalsie pokracovanie ladenia na vyssie frekvencie :-NOdpoveď na príspevok od zita19:
@starysomar dnes maju duchovia šábes, dvere do ne… Duch alebo duchovia v dome nie sú problém Ale ked máte doma Duchny, tak to je už na zváženie 😂Odpoveď na príspevok od buminka555:
Duch alebo duchovia v dome nie sú problém Ale ke… @buminka555 kazdy sa prikryva takou perinou aku si on vyberie a na akuma. Neviem preco by mal byt problem ak sa niekto zakryva duchnami?Odpoveď na príspevok od zita19:
@buminka555 kazdy sa prikryva takou perinou aku s… @zita19 Lebo duchovia majú radi duchny 😂 Zrejme si ma nepochopila , chcel som odľahčiť situáciu s duchmiOdpoveď na príspevok od emilia25:
Ze sa vam to chce stale a stale rozoberat,ale asp… @emilia25 mrkni na tému o vykurovaní klimatizáciou. Tá má strán o čosi viac :-)Odpoveď na príspevok od buminka555:
@zita19 Lebo duchovia majú radi duchny 😂 Zrejme … @buminka555 asi mi zlyhavaju synapsy, pretoze asociacia duch a duchna mi nenabehla...Odpoveď na príspevok od emilia25:
Ze sa vam to chce stale a stale rozoberat,ale asp… @emilia25 @toky1 .... "Nenahraditeľnosť" rekuperácie v dome má tiež "zopár" strán 😂Odpoveď na príspevok od zita19:
@buminka555 asi mi zlyhavaju synapsy, pretoze aso… @zita19 Duch - mužský rod Duchna- ženský rod , 😂 či?Odpoveď na príspevok od buminka555:
@zita19 Duch - mužský rod Duchna- ženský rod , … @buminka555 unika mi logika tvojih uvah, ale to nevadi. Ja to prezijemOdpoveď na príspevok od zita19:
@buminka555 unika mi logika tvojih uvah, ale to n… @zita19 Ani duchovia nedávajú logiku , a ľudia v nich veria , niektorí ich dokonca vidiaOdpoveď na príspevok od petersd:
@emilia25 @toky1 .... "Nenahraditeľnosť" reku… @petersd včera večer téma na TA3 okrem iného i duchovia pred sviatkom všetkých svätých, bol tam jeden farár ktorý tvrdil že má vyššie ja a komunikuje s duchmy , len to žiaľ nevedel zdokumentovať, ak niečo tvrdím musím mať dôkaz, ne-nahraditeľnosť rekuperácie nahradíš jednoducho otvoríš okno, aj ked stratíš trochu tepla alebo vojde dovnútra ked nemáOdpoveď na príspevok od duzu:
@petersd včera večer téma na TA3 okrem iného i du… @duzu ja som na nocnej pocuvala bibliu.Z cloveka vyjde duch,lebo clovek akoze zacne verit v Boha,ale kedze nie je uplne veriaci iba sa tak tvari vrati sa spet 7 dalsich a silnejsich duchov ako bol ten jeden. Tiez by som chcela mat take schopnosti ako Jezis liecit ludi,pocut ich myslienky,vidiet buducnost. Mozno ked raz ludstvo zvysi pouzivat vecsiu kapacitu mozgu tak to dokaze a budeme takto fungovat normalne.Odpoveď na príspevok od emilia25:
@duzu ja som na nocnej pocuvala bibliu.Z cloveka … @emilia25 ufo ,som neveriaci akurát pokrstený katolík vtedy to neovplyvníš, dal som si námahu a prečítal som celú bibliu aj a biblija má predsa pravdu- všeto tak bájky a rozprávky pre malé decká, dnes to využívajú populisti -politici ,pred všetkým strašiť a ja mám čarodejný prútik a všetko napravím len já já jáOdpoveď na príspevok od emilia25:
@duzu ja som na nocnej pocuvala bibliu.Z cloveka … @emilia25 Kapacita mozgu nestačí Skôr ak ľudia začnú využívať kapacitu srdcaOdpoveď na príspevok od buminka555:
@emilia25 Kapacita mozgu nestačí Skôr ak ľudia … @buminka555 biologicky?isto nie,musíš mať viac"srdcovku" ako mozok ak chceš veriť, ak ťa niekto presvedčí, nedávno ma zdravia 2 pánkovia,na prvý pohľad jehovisti,tak som pozdravil zbohomOdpoveď na príspevok od duzu:
@buminka555 biologicky?isto nie,musíš mať viac"sr… @duzu Že z bohom 😂Odpoveď na príspevok od duzu:
@emilia25 ufo ,som neveriaci akurát pokrstený kat… @duzu ved ako sa tam hovori,budes pocuvat,pocuvat ale aj tak neuveris,nepochopis.Odpoveď na príspevok od duzu:
@petersd včera večer téma na TA3 okrem iného i du… @duzu si si istý, že to tvrdil farár, že komunikuje s duchmi? Nekomunikuje s nimi skôr ten veštec čo tam bol ??Odpoveď na príspevok od dzonyby:
@duzu si si istý, že to tvrdil farár, že komuniku… @dzonyby veštec je štúdijný obor?vymýšľa blbosti a niektorí tomu uveria, napr. podľa znamení by bolo 12 rôznych vlastností ktoré sa hodia pre každého, tam to bolo s tých 4 tak napol, celé som to nevydržal pozerať, pôvodne to malo byť o spomienke na mrtvych, ale pridali tam všetko možné, spomínať môže každýOdpoveď na príspevok od buminka555:
@duzu Že z bohom 😂 @buminka555 vieš aký je rozdiel medzi dovidenia a zbohom, ked mi zomierali blízky povedal som im zbohom, tých už živých neuvidíš , i ked sa ti môže snívať všetko možné, nestrašil ma niktoOdpoveď na príspevok od duzu:
@buminka555 vieš aký je rozdiel medzi dovidenia a… @duzu ... raz príde aj na Teba! Ani sa nenazdáš...Odpoveď na príspevok od petersd:
@duzu ... raz príde aj na Teba! Ani sa nenazdáš... @petersd to jediné je najspravodlivejšie na tomto svete, pôjdeme tam všetci,takže sa s tým musí každý zmieriť, teraz sa chodilo po cintorýnoch a na jednom som videl nápis, aj my sme boli tam kde ste vy,ale aj vy budete tam kde sme myOdpoveď na príspevok od duzu:
@dzonyby veštec je štúdijný obor?vymýšľa blbosti … @duzu najskôr napíšeš,že v ta3 bol kňaz, ktorý komunikuje s duchmi a keď sa ťa opýtam či to nehovoril ten veštec tak sa má opýtaš či je veštec študijný odbor...dosť od veci odpoveď...to znamená, že si niečo tvrdil o kňazovi, ktorý nič také v relácii nepovedal...