Odpoveď na príspevok od roman_x:
@durino raz to zistíme a pochopíme všetci, o čom … @roman_x vsak to bude koniec sveta, kto bude tie zablesky zaznamenavat ked aj doktori budu stat vo fronte na posledny sud?Odpoveď na príspevok od roman_x:
Aké ľahké by to bolo - dohodnúť sa, kto prvý zomr… @roman_x ja som tu pandorinu skrinku otvoril, ked sme vyvolavali duchov...nikomu neodporucam !!! Nebudem rozoberat nasledky, no co sme sa dozvedeli to niektori, ktori tam prisli do miestnosti nechapali. A to som najskor myslel, ze ti predomnou, ktori to vyvolavali si robia srandu.Odpoveď na príspevok od dzonyby:
@roman_x ja som tu pandorinu skrinku otvoril, ked… @dzonyby Na toto som sa nikdy neodhodlal, aj ked ako decka sme stale, ze podme duchov vyvolavat, no akosi som sa tomu radsej vyhybal.Odpoveď na príspevok od marsc:
@dzonyby Na toto som sa nikdy neodhodlal, aj ked … @marsc múdro si urobil.Odpoveď na príspevok od zita19:
@duzu tak vies, duch mamonar, ktory sa drzi svets… @zita19 ďakujem, ja som mu nechcel nič vysvetlovať. Presne takých duchov som aj odvádzal do svetla tak za života verili že je iba tu a teraz a nič iné. Dokonca mám jedného tak tvrdohlavy žije vo svojom dome kde žil, stále tak funguje a nechce odísť to je duch ateista aj po smrti. Ešte aj jeho žena stále tvrdí aj keď aj ona na nič neverí že je tu také akoby tu s nami stale žil proste len tu neni ale nič sa nezmenilo. Toto povedala a tiež na nič neverí. Nevyhodili jeho veci jeho pracovňa v dome je stale tak isto už nepotrebne spisy, projekty a iné veci proste nevyhodia. Po celom dome sú obrazy kde je on. Ty v dome sú silno neveriaci na také veci ale od kedy zomrel sú stále nezvozný ani nevedia z čoho, citia pachy čo tam ani ja necitím.Odpoveď na príspevok od st89:
@mahatma76 duchovno existuje, niekto ho vníma via… @st89 presne tak, niekto cití pachy, niekto energie, niekto vidí, niekto len len nervozný alebo ma pocity choroby čo mal ten duch keď žil a potom sú taký čo nič z toho lebo majú úplne zavretý kanál. A temnota tiež ľudia majú na sebe duchov zlý lebo ten dobrý odíde, proste zlý je taký čo za života neveril na nič a ma kopu priputaní a musí cucať energiu z ľudí a taký slabý ľudia čo to nevnímajú majú na sebe duchov, problémy zdravotne ale nič s tým nerobia. A potom je skutočne temno demónicke bytosti a zažil som aj také poznám človeka čo ma pri sebe demóna to už je iný level ten ho saje z energie a cez neho škodí kade chodí. Mal som raz možnosť vidieť tieto tvory naživo iba raz a je to fakt zlé majú neskutočnu silu sú dobre živený.Odpoveď na príspevok od marekjahoda:
sledujem upadok tohto fora dlhsiu dobu (par rokov… @marekjahoda absolútny súhlas - odborné rady sa scvrkli a prevláda výsmech, aj urážkyOdpoveď na príspevok od pariam27652:
@marekjahoda absolútny súhlas - odborné rady sa s… @pariam27652 aké odborné rady, aký obor sa k tomu študuje?Odpoveď na príspevok od duzu:
@pariam27652 aké odborné rady, aký obor sa k tomu… @duzu ak sa chceš zapísať, tak skús tu: Exorcism. Zajišťuje: Katedra systematické a pastorální teologie (26-KSPT). Fakulta: Katolická teologická fakulta. Univerzita KarlovaOdpoveď na príspevok od normal:
@st89 presne tak, niekto cití pachy, niekto energ… @normal kde si tie tvory videl naživoOdpoveď na príspevok od foox:
@duzu ak sa chceš zapísať, tak skús tu: Exorcism… @foox tam sa učia rozprávky ako jedna počala s ducha svätého, ale už sa to žiadnej inej nepodarilo a strašia všetkým možným alebo že je zem placatá a má niekde koniec za siedmimi horamiOdpoveď na príspevok od duzu:
@foox tam sa učia rozprávky ako jedna počala s du… @duzu zdalo sa, že máš záujem, tam by si sa dozvedel viac 😂Odpoveď na príspevok od duzu:
@foox tam sa učia rozprávky ako jedna počala s du… @duzu ale ved to bolo vzácne, to sa nedeje len tak 😀Odpoveď na príspevok od foox:
@duzu zdalo sa, že máš záujem, tam by si sa dozve… @foox a čo nového sa tam dnes učia? kedy bude kto najbližšie ukrižovaný? jedného papagája dal ukrižovať lebo táral čo nemal každej žene že má inú frajerku , ten videl oproti ukrižovaného krista a pýtal sa ho ty si čo komu vytáral že ťa ukrižovaliOdpoveď na príspevok od duzu:
@foox a čo nového sa tam dnes učia? kedy bude kto… @duzu počuj chlapec, pýtal si sa, kde sa to učí/študuje, dal som ti prestížnu školu (UK) a ty máš zase výhrady. Čo sa týka viery, my, stvorení, s tým problém nemáme, vy, z opice, nedokážete udržať myšlienku ani pozornosť, furt poskakujete ako za starých čias 😎Odpoveď na príspevok od foox:
@duzu počuj chlapec, pýtal si sa, kde sa to učí/š… @foox ale no to máš i FV stvorenú ......, obstojí niekde Darvinova teoria?prečo potom ostali i opice a tá je z čoho?Odpoveď na príspevok od duzu:
@foox ale no to máš i FV stvorenú ......, obstojí… @duzu Teraz neviem, za aký tím kopeš, ale už aj oficiálne vedecké kruhy priznávajú, že Darv. evolučná teória je vadná. Podobne aj genetika a výskum haploskupín národov, rúcajú doteraz prezentované teórie o výskyte, či migrácii - autochtonnosti národov. Všetci o tom vedia, no do nových účebníc prírodovedy, dejepisu sa dostáva veľmi obtiažne, alebo vôbec. Zrejme to niekomu veľmi vyhovuje (a vie aj prečo), že pochádzame z opice, alebo že sme do str. Európy ako "polodivosi" privandrovali v 6. storočí niekde od Pripjadských močiarov.Odpoveď na príspevok od normal:
@st89 presne tak, niekto cití pachy, niekto energ… @normal ja si rada precitam tvoje pribehy a skusenosti s tymto.Vidim,ze sa s tou druhou stranou stretavas dost casto.Vies sa napojit aj na dialku s ludmi kolko maju v sebe,na sebe tychto vyciciavacov???Odpoveď na príspevok od normal:
@st89 presne tak, niekto cití pachy, niekto energ… @normal ja som citliva na tie energie,mna neskutocne vycarpavalo sa stretavat s ludmi,teda ako predavacka za sichtu bolo riadne vela vyciciavacov ale aj takych,co tu energiu zase sami dali a ako by ma dobili.Vymena energii,ale skor vyciciavanie takze toto som uz robit naozaj nechcela,ani nerobim.Chvala Bohu.Odpoveď na príspevok od emilia25:
@normal ja som citliva na tie energie,mna neskuto… @emilia25 Mňa takto neskutočne energeticky vysáva dav typicky v supermarketoch, kostoloch, nákupných centrách, dav na ulici atď. Po polhodine v Kauflande som vyždímaný akoby som dal Chopok z Jasnej a späť pešibusom cez zjazdovku.Odpoveď na príspevok od petersd:
@duzu Teraz neviem, za aký tím kopeš, ale už aj o… @petersd A stale dokola... Ked je niekto "zaseknuty" v rozume-racionalne/logicne, nikdy sa nedostane dalej. (Netusi, ze sa da ladit aj vyssie.) Ludsky system programovania/vzdelavania to len podporuje. Vysledok takej spolocnosti vidime okolo seba...Odpoveď na príspevok od bromid:
alobal na hlave nepomaha? alebo ho balil do aloba… Netusis, co hovoris, ako vacsina "rozumovych" bytosti... Dam ti napovedu - nie na alobal, ale nieco podobne. Vyhladaj si Kozyrevove zrkadla. Mozno si rozsiris obzor... Alebo stale zostanes zaseknuty vo svojej racionalnej bubline...Odpoveď na príspevok od durino:
Netusis, co hovoris, ako vacsina "rozumovych" byt… @durino Kozyrev? pometeny rusak. Blaha nech si ho zavesi na stenu. to uz si radsej pozrem Star Trek :-)Odpoveď na príspevok od petersd:
@duzu Teraz neviem, za aký tím kopeš, ale už aj o… @petersd opicu som za mlady občas mával, bolo treba reset na všetke pi....Odpoveď na príspevok od toky1:
@emilia25 Mňa takto neskutočne energeticky vysáva… @toky1 a vies si teda predstavit pracu predavacky a to len za kasou,ziadna fyzicka robota ale tie energie ludi.Kolko razy sa ma pytali,ze preco som stale vysmiata,no neslo im to vobec do hlavy.Ale kolko razy mi povedali,ze k vam chodim velmi rad nakupovat,vy ste vzdy tak vysmiata.A ono aj slovami,clovek vie dobit alebo vybit energiu.Preto sa hovori myslienkami,slovami a skutkami.Odpoveď na príspevok od bromid:
@durino Kozyrev? pometeny rusak. Blaha nech si ho… @bromid Tragedia rozumovej bytosti vnimajucej z duality je v tom, ze je presvedcena, ze ma "pravdu". Netusi, ale "mysli si", ze vie. Ak narazi na nieco, co nesedi do jej "naucenych vzorcov", ide hned do utoku, znevazovania, vysmechu... Pritom si ani neuvedomuje svoju vlastnu obmedzenost. Davno na to prisli uz filozofi, ze ludsky rozum je obmedzeny - "viem, ze nic neviem". A este dolezite - "poznaj seba sameho". To je klucove, to je zaciatok a moznost posunut sa vyssie. Ale poznavat sa je o citeni a vnimani tela, nie rozmyslanie o sebe rozumom. Lebo clovek je energeticka bytost (aj hmota je energia), v podstate vsetko je energia. Preto je spolocnost taka, aka je (konflikty, vojny), lebo je to spolocnost fungujuca z rozumu/logiky, cize zalozena na separacii (oddelenia) sa od vsetkeho, nie spojeni sa s celkom, ktoreho je sucastou. Cize funguje prevazne nie z duchovna (vyssej podstaty ludskej bytosti), ale z obmedzeneho vedomia separacie (rozumu/ega). Ale chapem, ze kazdy je na "svojej" urovni.Odpoveď na príspevok od emilia25:
@normal ja som citliva na tie energie,mna neskuto… @emilia25 niektorí ľudia si k sebe sadnú tak máš dojem že ti energiu dáva a niektorí sa nikdy nevideli a nemôžu sa ani cítiť , a máš dojem že ti energiu berú, na tomto fore sú tiež niektorí naladení rovnako a niektorí falošne, ja počujem ked niekto spieva falošne ale v hrdle nemám slávika na spievanie ale na hovor celkom ujde