Máme doma ducha - riešili ste podobný problém?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, riesili ste niekto tento druh problemu z domom? Vysvatenie nepomaha, ak je tu niekto kto ma skusenost, opisem problem detailnejsie
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od roman_x:

Taký je život. Muž sa obesil. Mal deti, ženu, dom…
@roman_x kolko je takych pripadov... no je a aj horsich. U nas v dedine bol pripad kedy sa obesila v dome na povale manzelka, ostal manzel sam na 2 deti.... robil drel co mohol aj ked mozno nebol idealnym clovekom ale nejako to vykryvali. Deti vyrastli rozprchli sa do sveta.... muza prebolelo po desiatkach rokov si nasiel nohu znamost vsetko vyzeralo byt fajn, ze sa mu zivot zlepsil..... a zrazu ako blesk z neba prisla sprava ze ho za dedinou nasli obeseneho (nie cudzou vinou)... viac ako 20 rokov po... zivot prinesie proste kadeco....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od durino:

@zita19 Mas pravdu, ze vsetko je v hlave. Ale je …
@durino ved prave, ono strasne vela v tomto zalezi od vychovy a ano, aj od skoly, tam deti travia vela casu a ma to na ne velky vplyv, ci uz deti alebo ucitelia. preto som rada, ze nase deti maju uvedomelych ucitelov, ktori ziju v sucasnom svete a nie su zaseknuti niekde pred 30 rokmi.
Odpovedať
@sousedekovci89 život je boj, možno keď posplácal úvery, deti samostatné tak si to hodil, ťažké, zložité depresívne povahy. Smrť udusením je jedna z najhorších, to sú dlhé minúty agónie, to by si mal každý uvedomiť.
Odpovedať

@sousedekovci89 život je boj, možno keď posplácal…
@roman_x to je zase téma k duchom, poznáš ľahkú samovraždu?tam bude problém v hlave
Odpovedať

@zita19 Mas pravdu, ze vsetko je v hlave. Ale je …
@durino joj, prestan s tymi "vyssimi frekvenciami", vyssim Ja a vyssim neviem cim. Vsetko je to iba a len myslenie a myslienky. Cele duchovno je iba a len v hlave, cez poprepajane neurony. Nic ine tam nevstupuje, len chemicke latky a elektricke impulzy, to su tie informacie informacie, ktore si neurrony navzajom odovzdavaju. A aj cele duchovno je len na urovni elektrochemickych fyziologickych procesov v tej hmote, ktoru ma clovek ulozenu v mozgovni.
Odpovedať
Dalsi pribeh je svagrov,byval u babky tam im zomrela suseda.Raz si k nemu sadla,ked lezal na posteli,normalne to citil a tam nik,ale potom uz mu zacala sedavat na hrudi a tam sa uz pomaly dusil,tazko sa mu dychalo.Ale tu stacilo zavolat knaza,co byt vysvetil a mali uz pokoj.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od emilia25:

Dalsi pribeh je svagrov,byval u babky tam im zomr…
@emilia25 to znie ako panicke zachvaty, alebo spankova paralyza, nie sedenie ducha na hrudi :) ale kazdemu podla chuti - niekto si rad ide tieto duchariny, ini za tym vidia zdravotne zalezitosti
Odpovedať

Dalsi pribeh je svagrov,byval u babky tam im zomr…
@emilia25 A co takto placebo? Prípadne len "obyčajná" sila slov a myšlienok, môže byť neuveriteľná. Niekto sa dá veľmi ľahko zmanipulovať, niekto odolá ako nič a nezlomí ho nikto ničím. Stačí, keď človek vidí tých bláznov v kostoloch či chrámoch či kde to vlastne sú, keď tam jeden recituje či rozpráva o pánovi Ježišovi a ostatní sú ako v tranze, mykajú sa, hádžu sa o zem. Alebo keď si človek uvedomí ako ľahko podľahnú davy ľudí jednému rečníkovi (napríklad Jonestown, kde cca 900 ľudí zomrelo, lebo slepo verili síce chorému ale zato presvedčivému smradovi Jimovi Jonesovi. Sami sa zabili vypitím jedu (ale je pravda, že niektorí nechceli, tých zabili )). Potom sú tu rôzne sekty, kulty, "plochozemci" (videl som zaujímavý dokument ako robili experimenty a "dokazovali" plochosť Zeme, chcel som proste vedieť, čo ich vedie k tomu, aby sa nechali takto zmanipulovať). Človek si veľmi ľahko niečo vsugeruje a tomu proste verí. A stačí len nejaký náznak, podobnosť, a už je utvrdený vo svojom presvedčení.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pochabel:

@emilia25 A co takto placebo? Prípadne len "obyča…
@pochabel take placebo sa pouziva aj pri experimentoch na lieky a potom pozoruju a robia studie.A tiez si myslim,ze to placebo pouzili aj pri vakcinach na covid.
Odpovedať

@pochabel take placebo sa pouziva aj pri experime…
@emilia25 pri testoch vakcin urcite, to prikazuje testovaci protokol. (Ale ked to myslis vazne, tak ako mohlo pacebo zmenit DNA ako tvrdi slovutny pan ortobed, zmocnenec vlady pre skumanie toho comu nerozmie? Ci aj v tomto pripade je to o nastaveni v hlave? btw: Nejak sa vam tie konspiracne teorie rozchadzaju v "dokazoch")
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@st89 svojho casu som bol na par koncertoch tzv. …
@sousedekovci89 čiže to padanie a plazenie ľudí po zemi by si pripísal vybicovanej atmosfére? Študoval som to na nete, jedni udávajú ze ľudia boli opojení duchov svätým, a druhy názor je ze v ľuďoch sa "aktivoval" diabol. Ináč aj na rockových koncertoch keď je hustá atmosféra zvyknú ľudia odkvecnut alebo robiť veci co by nikdy nerobili. Sú to zaujímavé veci.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od st89:

@sousedekovci89 čiže to padanie a plazenie ľudí p…
@st89 ako veriaci k tomu nemam jasne vyhraneny nazor. Ale stale si mi nevysvetlil, co to ma spolocne s ducharinou. Lebo citit pritomnost ducha svateho a vidiet duchov su 2 diametralne odlisne veci.
Odpovedať

@st89 ako veriaci k tomu nemam jasne vyhraneny na…
@sousedekovci89 zas mňa ako veriaceho takéto veci zaujímajú, prečo sa to tak deje, či je to naozaj ukážka silnrj viery, alebo ukážka posadnutia diablom, čo je údajne taktiež reálna vec v živote. Počuj som o tom, čítal, ale na živo som to nevidel. Lenže musí to existovať keď si o tom zmienky, dokonca aj kňaz má kázni nedávno hovoril ze bol svedkom obradu exorcizmu. Čiže toto všetko ja pokladám za dôkaz ze existujú duchovné veci, že nie je všetko len biele alebo čierne a fyzikálne dané, ale existujú aj takéto neprirodzené úkazy.
Odpovedať

@sousedekovci89 zas mňa ako veriaceho takéto veci…
@st89 a zase motas duchovno, exorcizmus a duchov 🤣
Odpovedať

@st89 a zase motas duchovno, exorcizmus a duchov 🤣
@sousedekovci89 iba poukazujem na to ze to existuje
Odpovedať

@sousedekovci89 iba poukazujem na to ze to existu…
@st89 ved fuchovno a exorvizmus nepopieram (ale fakt si nepredstavuj ako vo filme). Duchovia je nieco ine ti s tymito vecami nemaju nic spolocne. 🤣
Odpovedať
Článok sa načítava...

@sousedekovci89 zas mňa ako veriaceho takéto veci…
@st89 vies kolko mame pri sebe vela zlych duchov,co nam sepkaju prave tie zle,hnusne myslienky do hlavy a to naozaj nemyslim schizofrenikov,ale beznych ludi,co si to vobec neuvedomuju.
Odpovedať

@st89 vies kolko mame pri sebe vela zlych duchov,…
@emilia25 zle myslienky, dobre myslienky. Vsetko je to v nasej hlave, je to o tom ako funguje nas mozog. V nom sa vsetko rodi a co sa tam udeje zavisi od nasej povahy, vychovy, skusenosti, vedomosti, vonkajsich okolnosti. Vonkajsie okolnosti rozhodnu aj o tom, ci verime v nieco nadpozemske alebo nie. V hlave je to "svedomie" cloveka, ktore riadi jeho zivot. Ale to svedomie vznika postupne tym ako sa nas mozog vyvija a cele svedomie skonci, ked mozog zomrie.
Odpovedať

@st89 vies kolko mame pri sebe vela zlych duchov,…
@emilia25 a vidí niekto nejakého ducha alebo čím ho vnímaš? zmyslamy isto nie, ak by ti to nikto nikdy nepovedal ,nečítal nevieš o ňom nič, včera si v TV spomenuli ako pálili bosorky, vatra ako na Jána a prečo nie aj bosorákov
Odpovedať
Nieco pre bytosti, pre ktore je duchovno a duchovia len predstava v hlave. Mozte si zapnut titulky. Odporucam pozriet cele. https://youtu.be/VNOL5R1KsmQ?si=jrQ_t... Pre tych, krori nemaju cas: Cas 4:25, 7:20, 9:10, 15:05, 15:35, 16:00, 19:00, 21:00, 21:45, 24:10, 26:55, 29:00, 31:45, 32:25, 33:45
Odpovedať
Nieco modernejsie, mas tam ducha na infracervenej kamere. https://youtu.be/0Iv1AWx4BhQ?si=1FHJn... Cas 3:10, 6:40, 8:15, 9:50, 16:30, 17:20, 21:40
Odpovedať

Nieco modernejsie, mas tam ducha na infracervenej…
@durino Tie ruske videa netvrdim ze su fake,ale posobia dost prehnane.Ja sledujem slovenskych ducharov.https://www.youtube.com/watch?v=2XzBAwKMWBg
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@emilia25 a vidí niekto nejakého ducha alebo čím …
@duzu tak keby si pocul ako ti niekto chodi po chodbe,ci na povale alebo ti lietaju hrnce v kuchyni tak by si hned s takeho domu usiel.A kludne to moze byt aj novostavba ale postavena napr.na byvalom cintorine.Ja osobne som ducha este nevidela,necitila.
Odpovedať

@duzu tak keby si pocul ako ti niekto chodi po ch…
@emilia25 garantujem ti, ze by som z takeho domu neutekala. Hladala by som pricinu "krokov" na povale. Zvycajne je to kuna. Potvora vie riadne buchotat. Hrnce? Asi by som vzala vodovahu a zistovala, co mam zavesene krivo.
Odpovedať
Duch - neduch, ak by po štandardnom ťažkom dni, kedy po vypätí všetkých síl je domácnosť ako tak pripravená na spánok a začal by vyhadzovať veci zo skríň, vypínať svetlá, alebo chodiť po povale ... tak by bol zmasakrovaný na prvočinitele a nechci vedieť čo všetko by si pri tom vypočul, ťahal by do pekiel horúcich. Nech sa len opováži obťažovať vo všetkých smeroch umordovanú SK rodinu pred výplatou! Bez milosti zošrotovaný!
Odpovedať
Aké ľahké by to bolo - dohodnúť sa, kto prvý zomrie, ten po smrti dá znamenie, napríklad otvorí dvere, alebo zomierajúca matka na rakovinu povie synovi - nebudeš ty chodiť po nociach do chladničky vyjedať, pretoža ja ťa prídem strašiť. Nám nie je umožnené sem, do tohto priestoru a času sa vrátiť. Nám sa to nedá. Neodporúčam venovať sa tzv. okultistike, môžete otvoriť kanály, pred ktorými sme chránení a potom sa toho nebudete môcť zbaviť. Užívajte život taký aký je. Nesnažte sa otvárať pandorinu skrinku.
Odpovedať

Aké ľahké by to bolo - dohodnúť sa, kto prvý zomr…
@roman_x Mas pravdu, nie je najlepsi napad venovat sa okultistike, hlavne vtedy, ked dotycny nevie, co robi. Tu ale neslo o to, tu slo o to ukazat, ze veci nie su take (jednoduche), ako si to mnohi predstavuju.
Odpovedať
@durino raz to zistíme a pochopíme všetci, o čom bol život, keď v mozgu lekári zaznamenajú silný záblesk a oddelí sa tenké, strieborné vlákno, naše vedomie sa rozšíri, začneneme vnímať okolie, ktoré začne žltnúť a pripomínať starý film a začne pomaly prebleskovať teplé, hrejivé, láskyplné Božské Svetlo a začne odpočet, koľko sme toho v živote spravili dobrého a koľko zlého a čo preváži, či to dobré, alebo to zlé ... a všetko do dobré, naplno prežijeme ešte raz, zo všetkým čo k tomu patrí, aj s emóciami, až po tú postielku, nad ktorú sa nakláňala celá rodina. Chcem len povedať, nech neriešia duchov v skriniach a na povalách, ale nech žijú reálny život.
Odpovedať

Aké ľahké by to bolo - dohodnúť sa, kto prvý zomr…
@roman_x dobre si to vysvetlil. Ja tiež neodporúčam sa venovať tomu. Nuž tvoje komentáre sú len ďalší dôkaz o tom ze to existuje. Ja si pametam príhodu so školských čias, keď na výlete sa deti pokúšali vyvolávať duchov, okná začali búchať a otvárať sa, všetci ostali v momente tícho a hneď skončili to co začali a viac o tom nehovorili. Samozrejme všetci posrani...
Odpovedať

Duch - neduch, ak by po štandardnom ťažkom dni, k…
@roman_x Fíha, ďalší odvážny Nebojsa na scéne. ... Pampersky si pritom vymeníš kedy ???
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?