Máme doma ducha - riešili ste podobný problém?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, riesili ste niekto tento druh problemu z domom? Vysvatenie nepomaha, ak je tu niekto kto ma skusenost, opisem problem detailnejsie
Odpovedať
@energoterapia222 To je síce pekné, že pomáhaš ľuďom, ale ak chceš ponúkať svoje služby, musíš si vytvoriť účet profesionála - PRO účet, čo je platená služby.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch

Odpoveď na príspevok od kurenco:

@jankazb vraj existuju ludia, ktori sa zaoberaju …
@kurenco a ako to dopadlo?
Odpovedať
Duch odišiel? Vyhaňajú sa iné veci nie duchovia, ty majú ísť do "svetla" ale nie všetci môžu ich niečo drží alebo nechcú. V dome to je najčastejšie majetok čo ich drží si myslia, že im to stále patrí, ale aj iné dôvody.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od normal:

Duch odišiel? Vyhaňajú sa iné veci nie duchovia, …
@normal toto je ešte väčší nezmysel ako duch, ako môžeš veci vyhnať? môžeš ich vyhodiť, ak mám majetok tak si to nemusím myslieť, to si môže len ten čo ho nemá
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@normal toto je ešte väčší nezmysel ako duch, ako…
@duzu tak vies, duch mamonar, ktory sa drzi svetskych statkov. A ritom nas ucia, ze na druhy svet si nic nevezmes, ale ked si lachvaty tak ani na ten druhy svet nepojdes, neopustis predsa svoj majetok... 🙄
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

@duzu tak vies, duch mamonar, ktory sa drzi svets…
@zita19 najväčšia spravodlivosť na onen svet pôjde každý, či niečo verí alebo nie, , s tým som sa dávno vysporiadal, akurát nikto nevie kedy, ak by to vedel robil by plot len s prhľavy
Odpovedať

@zita19 najväčšia spravodlivosť na onen svet pôjd…
@duzu ja poznam este dalsiu spravodlivos. Na svete su len dve veci rozdelene spravodlivo. Peniaze a rozum. Este nikto sa nestazoval, ze ma vela penazi a este nikto sa nestazoval, ze ma malo rozumu ;-)
Odpovedať

@duzu ja poznam este dalsiu spravodlivos. Na svet…
@zita19 moja starká zas hovorila že kto stenká že má málo tomu treba zobrať a kto sa chváli že má dosť treba mu pridať, akurát nieto taký lievik aby si niekomu nalial do hlavy a tak má niekto otruby a niekto rozum aj ked historia tvrdí že ktorým to pálilo bol chudobný ,nemal šťastie
Odpovedať

@zita19 moja starká zas hovorila že kto stenká že…
@duzu Lepšie je byť zdravý a bohatý, než chorý a chudobný.... alebo aj, na posratého ešte aj budar spadne. 😅
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@duzu Lepšie je byť zdravý a bohatý, než chorý a …
@petersd aleked je stastie unavene, sadne aj na vola
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mahatma76:

túto tému otvoril @kurenco a asi ho tá letiaca fľ…
@mahatma76 duchovno existuje, niekto ho vníma viac, niekto menej. Je aj pozitívne duchovno ale aj negatívne temné.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kurenco:

Ahojte, riesili ste niekto tento druh problemu z …
@kurenco ako sa vás problém vyriešil? , bolo to desivé čítať.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od st89:

@kurenco ako sa vás problém vyriešil? , bolo to d…
@st89 Duchovia v dome nieje problém Skôr keď máš doma staré duchny 😂
Odpovedať
Kadidlo, a ludia co tu maju z toho srandu su len na tom nizsiom stupni dusevnej evolucie :). Treba ich respektovat :) moj stary otec bol profesor matematiky a vzdy tvrdil ze toto je jedna z veci co nevie vysvetlit cislami :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od aen:

Kadidlo, a ludia co tu maju z toho srandu su len …
@aen áno, ved nie všetko sa dá vysvetliť číslami. To co tu píše ten zadávateľ diskusie je iba toho dôkazom. Nemal som z toho pocit žeby prišiel na modrú strechu si robiť srandu. Paranormal activity v praxi... Jediná cesta vysvätit dom a žiť zbožny život. Diabol iba čaká na príležitosť co by mohol obsadiť. Treba si prečítať o tom ako hriech stáva postupne zvykom, diabol sužuje tryzni duše, až nakoniec ich posadne.
Odpovedať

@mahatma76 duchovno existuje, niekto ho vníma via…
@st89 daj jediný dôkaz na tvoje duchovno, toto si chod prednášať do kostola ale nedávaj to sem, nemám nič proti veriacim pokiaľ ma neotravujú, štát by mal konečne prestáť s platbou pre cirkev , kto tam chodí nech si tam dá i miion
Odpovedať
Článok sa načítava...

@aen áno, ved nie všetko sa dá vysvetliť číslami.…
@st89 ale páčia sa mi vtipy na cirkev , napr,Troškov film Babovresky, alebo jeden zomrel a išiel najskôr do očista a mohol si vybrať peklo alebo nebo, a hovorí že by chcel aspoň nazrieť do pekla, pozerá a tam kopa krásnych nahých žien, tak ide tam ,ale hovorí mu pozri sa lepšie, tie baby nemajú pičky a to je to peklo, pre normálnych chlapov
Odpovedať

@st89 daj jediný dôkaz na tvoje duchovno, toto si…
@duzu tých dôkazov je mnoho. Napríklad i to co písal zadávateľ témy. Ďalej vyvolávanie duchov je reálne, funguje to. Komunikácia s mŕtvymi taktiež funguje Prekliatie človeka je reálny fakt A mnoho mnoho...
Odpovedať

@duzu tých dôkazov je mnoho. Napríklad i to co pí…
@st89 ked tomu veris, tak to existuje. Pre mna je aj prekliatie, aj vyvolavanie duchov, peklo, nebo a vsetky imaginarne bytosti, ktore riadia svet len ldsky vymysel. len barlicka, ktora ludom pomaha v situaciach, ktore si nevedia vysvetlit alebo v situaciach, v ktorych nemaju nad vecami kontrolu, tak to zvalia na nejaku "entitu". Je to iba a len ich viera, nie dokaz. Nikomu nebranim aby veril v cokolvek, ale preco maju taki ludia potrebu o tom presviedcat tych, ktori neveria. Vies mi to nejak objasnit, preco je tu taka potreba?
Odpovedať

@duzu tých dôkazov je mnoho. Napríklad i to co pí…
@st89 keby ti to niekto nepovedal nemáš otom ani čajnu akurát duchov v hlave ale nie v reále , škoda špekulovať čo bolo skôr vajce alebo kura a o stvorní zeme to isté, po svete náboženstiev ako maku ktoré je to správne?akurát pre ne kopu vojen a to ešte nedáávno v bývalej Juhoslávii pre jedných bol hrdina pre iných vrah, ktorý dal vyvraždiť kopu mladíkov, známi s Chorvátska zmizol pokiaľ sa dalo , dnes môže opeľovať kočky , , brata mal veriaceho somára už vonia kytky od spodu
Odpovedať

@st89 ked tomu veris, tak to existuje. Pre mna je…
@zita19 čiže podľa teba vôbec neexistuje duchovno? Iba exaktna veda podložená faktami? A čo hovoríš napríklad na to že veľa celebrít zapredalo svoju dušu diablovi aby dosiahli úspech, videl som o tom dokument, je to realita, deje sa to vo svete. To je normálne akt, choré zvrátené...
Odpovedať

@zita19 čiže podľa teba vôbec neexistuje duchovno…
@st89 hej aj vetrelci davnoveku sa tvari ako dokument 🤣
Odpovedať

@zita19 čiže podľa teba vôbec neexistuje duchovno…
@st89 duchovno v mojom ponimani je mysleni, city, ktore ma kazdy clovek. Duchovno v ponimani duchovia, bohovia, diabol... je v mojom ponimani len jedna kategoria idei, ktoru si ludia vymysleli, su to myslienky, ktore ludia, ktori im veria medzi sebou zdielaju. Diabol je pre mna presne taka ludmi vymyslena bytost ako je vymysleny akykolvek boh, duch alebo hoc aj drak z rozpravky alebo lesna vila.
Odpovedať

@st89 duchovno v mojom ponimani je mysleni, city,…
@zita19 tak diabol je pre teba ľudí vymyslená bytosť, gratulujem ti... Počuj daj si do googla pojem exorcizmus alebo posadnutie diablom. Sú to reálne veci ktoré sa stávajú v životoch ľudí. Ak tomu neuveríš, tak si blázon, fakt si to nie vymysli, sú to reálne udalosti ktoré sa stali a nedajú sa vysvetliť fyzikálnymi zákonmi a exaktnou vedou.
Odpovedať
Neskutočné akým bludom dokážu ľudia veriť v 21. storočí - a koľkí.
Odpovedať

@zita19 tak diabol je pre teba ľudí vymyslená byt…
@st89 Mie, diabol nie je vymyslena bytost pre ludi. Diabol je vymysleny ludmi, tak ako je ludmi vymyslena marska panna alebo jednorozec. Len na jednorozca veria iba male deti a tie z toho vyrastu, ze veri na diabla dospely clovek je to jeho vlastne rozhodnutie. Ty si ver vo svoju pravdu, mne je uplne jedno v co veris a co povazujes za "dokaz". Tebe by malo byt uplne jedno, ze ja v tie bachorky neverim. Ak ti to jedno nie je je to tvoj problem, nie moj.
Odpovedať

@st89 Mie, diabol nie je vymyslena bytost pre lud…
@zita19 čiže to pokladas za výmysel. Véd v poriadku, ja to akceptujem, ja verím ze také veci sa stávajú a aj to co písal zadávateľ témy, áno verím tomu. Jednoducho duchovno existuje, nedá sa to vysvetliť logicky rozumovo. Mam taky názor a áno akceptujem aj tvoj. Len sa mi zdá príliš obmedzený na množstvo tých faktov co sa reálne vo svete dejú.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od starysomar:

Neskutočné akým bludom dokážu ľudia veriť v 21. s…
@starysomar precitaj si co písal zadávateľ témy a od povec si sám ci si robí srandu alebo je to ozajstná udalosť... Nemyslím si žeby si tu prišiel robiť srandu a zabíjať čas.
Odpovedať

@zita19 čiže to pokladas za výmysel. Véd v poria…
@st89 nuz, zijeme v 21. storoci, na tmarstvo, duchov a diebla uz naozaj nie je doba.
Odpovedať
Mnohí naletia aj na chemtrails, H.A.A.R.P. a kadečo - duchárina je "klasika".
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?