Odpoveď na príspevok od kejsix:
Inak castym zlozvykom je, ze sa rura po pouziti n… @kejsix ako treba nechat otvorene dvierka a nenechavat tam jedlo? ja dost casto na noc nastavim pecenie, aby sa to potom vyplo .. lacnejsie varianty sa neoplatia? ked ich uz tak casto musi clovek menit?Odpoveď na príspevok od keira:
@zita19 tak sa ti to stalo? kolko a ako casto pec… @keira v priemere aspon raz tyzdenne, ale su tyzdne ked nepeciem vobec, su vikendy, ked rura ide cele doobeda, len sa tam striedaju plecha a pekace. Su tyzdne, ze ide 2x za tyzdem a v zavaracej sezone paradajky na pretlak 2x tyzdenne. Okrem toho ked sa zacnu susit jablka, tak to sa susia kazdy den par hodin.Odpoveď na príspevok od keira:
@kejsix ako treba nechat otvorene dvierka a nenec… @keira poslednú máme Whirlpool AKP 462 v akcii za 200€ (teraz cca 300), má všetko čo moja vyžaduje a je s ňou spokojná. Ako píšem, za tú cenu je to spotrebákOdpoveď na príspevok od keira:
@kejsix ako treba nechat otvorene dvierka a nenec… @keira Proste jedlo by malo ísť po dokončení von a rúra ochladnúť a vyvetrať. Keď dávam piecť na noc, nastavím tak, aby ráno akurát došlo.Odpoveď na príspevok od zita19:
@keira v priemere aspon raz tyzdenne, ale su tyzd… @zita19 ja kazdy denOdpoveď na príspevok od foox:
@keira poslednú máme Whirlpool AKP 462 v akcii za… @foox Každá žena má individuálne nároky 😉Odpoveď na príspevok od zita19:
@duzu nie vsetko sa da piect zakryte. Jednoducho … @zita19 ale ved môžeš mať i parnú rúru a tam sa skondenzovaná voda dostane všade, ale k pečeniu mäsa to nutne nepotrebuješ,ja zas nie som pekár aby som sa trápil s tým pol dňa, namažem krajec chleba na turistiku, ja sa tam vyžívam viac ako niekto v pečie celé slovensko, to je tak na zitku obezitkuOdpoveď na príspevok od duzu:
@zita19 ale ved môžeš mať i parnú rúru a tam sa s… @duzu nuž u mňa je rúra často používaná. Odkedy vymysleli teplovzduch a ja som objavila čaro pomalého pečenia tak vari za mňa a ja nemusím strážiť hrnceOdpoveď na príspevok od zita19:
@duzu nuž u mňa je rúra často používaná. Odkedy v… @zita19 na teplovzduch sú zvlášť plechy s dierkami a piekol som tak škvarkovníky súčasne na dvoch, ale ináč je pre mňa pečenie španielska dedina, ale poznám asi všetke kopčeky v blízkom okolí tu sa preto nestratím,každý vypadá ináč so všetkých strán, ale na rovine mám problém s orientáciou, tam pozerám kde je nejaký bod vyššie ako kostoly alebo nádrže na vodu ak to tam nemajú a nesvieti slnko neviem kde práve som a to aj teraz pri navigácii, nie je všade signál, žena síce pečie častejšie ale to vypadnem aby som jej nezavadzal, ona zas nemá veľmi rada kopčeky, že ma počká, ale ja zídem na druhú stranu a ty zablúdišOdpoveď na príspevok od zita19:
@duzu nuž u mňa je rúra často používaná. Odkedy v… @zita19 na teplovzduch sú zvlášť plechy s dierkami a piekol som tak škvarkovníky súčasne na dvoch, ale ináč je pre mňa pečenie španielska dedina, ale poznám asi všetke kopčeky v blízkom okolí tu sa preto nestratím,každý vypadá ináč so všetkých strán, ale na rovine mám problém s orientáciou, tam pozerám kde je nejaký bod vyššie ako kostoly alebo nádrže na vodu ak to tam nemajú a nesvieti slnko neviem kde práve som a to aj teraz pri navigácii, nie je všade signál, teraz je tu zrovna hmla a nevidieť viac ako na 100 m tak sa bavím tu