Urgencny list na katastralny urad

Dobry den, chcem sa spytat, ci niekto neriesil urgencny list na katastralny urad? bolo nam na urade povedane, ze tak sa veci daju urychlit - ide o zapis rozostavanej stavby na LV. Vraj neexistuje ziadny oficialny document, len teda sami nieco sformulovat. chcela som sa spytat, ci niekto neriesil niekedy nieco podobne? dakujem vopred
Odpovedať
@stanka55 Áno. Dával som zapísať zrušenie záložného práva a trvalo to neskutočne dlho. Ani po 3 mesiacoch to nebolo zapísané. Tiež som to bol urgovať na katastri a poradili mi, aby som napísal urgenciu. Najprv riešia najstaršie návrhy, potom urgencie a potom tie ostatné. Po urgencii mi to zapísali cca do 2 - 3 týždňov. Ale pravdou je, že to cez svoje linky urgoval aj budúci kupujúci, tak neviem, či zabrali jeho aktivity, alebo moja urgencia. Ja som to napísal obyčajným listom v nasledovnom znení: Vec: Urgencia zápisu návrhu č. Z XXXXX/2016 Dňa 7.12.2016 podala spoločnosť Wüstenrot stavebná sporiteľňa, a.s. návrh na výmaz záložného práva evidovaného pod č. V-12512/2015 na liste vlastníctva č. 1234, okres Bratislava IV, katastrálne územie Karlova Ves. Návrhu bolo pridelené číslo Z22222/2016 a v súčasnosti je návrh v konaní po lehote. Nakoľko potrebujem realizovať na katastri ďalšie úkony s nehnuteľnosťou, chcel by som Vás požiadať o čo najrýchlejšie povolenie zápisu – výmazu záložného práva. Za kladné vybavenie vopred ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Robi sa to tak, rodinny znamy tiez posielali urgenciu lebo oni tiez cakali uz peknych par mesiacov tak stratili nervy a potom sa to vybavilo do nejakych troch tyzdnov ale viem, ze oni poslali dve, jeden tyzden jednu a druhy tyzden druhu. Ale tiez tomu velmi neverili, ze by to mohlo pomoct, lebo oni to tam vraj len daju na kopu a hotovo ale skusit to mozete.
Odpovedať
Profilova fotka
@eva_ave1 Pomáha to. Teda vybavia to rýchlejšie keď vidia, že človek už čaká, ono sa sem tam stane, že na niekoho "zabudnú", založí sa to niekde a potom zbadajú, že aha tak aj takéto niečo tu máme a vrátia sa k tomu. Tam je bordel v tom, už koľko rokov sa sľubuje, že to bude všetko v elektronickej podobe a nebudú sa veci "strácať" a furt nič.
Odpovedať
Dakujem vsetkym za reakcie. Velmi ste nam pomohli. Skusime to tymto sposobom aj my.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?