O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Bungalov 127,84m2 + 18,45 terasa
Zdravím. Rád by som počul Vaše názory či je reálne postaviť bungalov o rozlohe 127,84m2 + terasa 18…
katat2
Pred 6 rokmi
27
Sú lepšie sádrové alebo vápenno-cementové omietky?
Ahojte, nevieme sa rozhodnut medzi sadrovymi a vapenno-cementovymi omietkami. Ktore su podla vas le…
cinc93
Pred 6 rokmi
18
Čo by ste robili na mojom mieste?
Predstavte si situáciu, že idete na stavbu a čaká vás tam nepríjemné prekvapenie. Elektrikár rebrík…
daralbajda
Pred 6 rokmi
1
2
41
Kto poorie záhradu vo Vrakuni?
Poznáte niekoho? Záhradka má výmeru cca 4,5 á. Potrebná hlboká orba, terén je nerovný a bude sa vyr…
haru10
Pred 6 rokmi
3
Strecha bez presahu alebo s presahom
Ahojte, mam na stole studiu domceku, mometalne sme riesili strechu bez presahu, dom vyzera moder…
milan8583
Pred 6 rokmi
5
Akú tehlu na stavbu domu? Porotherm, KM Beta alebo Heluz?
Poradite mi prosim pre aku tehlu sa rozhodnut na hrubu stavbu. V projekte mam porotherm profi 30 av…
zdena_samaj
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
72
Okná 30cm od podlahy na pôjde
Okná dávame dodatočne. Sú otváracie, na výšku cca 110cm. A mali by začínať 20-30cm od podlahy. Nebu…
slavoslav
Pred 6 rokmi
2
Projektant - Liptovský Mikuláš
ahojte neviete mi niekto odporučiť nejakého dobrého šikovného projektanta z okolia Liptovského Miku…
lucifukar
Pred 6 rokmi
4
sponzor fóra
Správne osadenie vypínačov a zásuviek
Dobrý deň Majstri, chcem sa opýtať ako správne a bezpečne osadiť zásuvky a vypínače. Keďže pôvodne …
peter_83
Pred 6 rokmi
9
Osvetlenie do prístrešku
Dobrý deň, aké osvetlenie ste použili do dreveného prístrešku na autá? (sem tam poslúži prístrešok …
ma890
Pred 6 rokmi
8
Lepenie pasov parozabrany
Pouzivali ste lepidlo na parozabrany aj na spoje dvoch pasov folii? Ja som to nerobil a aj ked som …
gashtaan
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
73
Klasický on/off termostat s externým cidlom
Dobrý deň, Potreboval by som poradiť, mam kotol protherm gepard 23 MOV, klasicky atmosférický s od…
shakull
Pred 6 rokmi
10
Šablóna na stenu
Ahoj. Prosím poraďte čím najlepšie namalujem hviezdy pomocou šablóny na stenu? Štetcom, malým valče…
megdesign
Pred 6 rokmi
8
Prístavba k domu
Dobrý deň, chceme zrekonštruovať staré priestory ktoré sú prepojené k nášmu domu. Problém je v tom …
richard71
Pred 6 rokmi
4
Police v detskej izbe
Dobrý den, kupili sme byt a v detskej izbe su taketo police . Viete poradit ako by sa to dalo nejak…
jp9
Pred 6 rokmi
20
Hodí sa k šedej sedačke bielo-čierny nábytok?
ahojte, chcela by som sa poradiť či by sa hodilo ku tej sedačke (biela s tmavošedým) tento bielo č…
jp9
Pred 6 rokmi
29
Hľadám projektanta z okolia Žiliny
Máme projekt rodinného domu ktorý chceme ešte prekonzultovať, kým začneme stavať a počuť tak názor …
leatea
Pred 6 rokmi
27
Garážové dvere
Ahojte. Máte niekto skúsenosti s Hormann značkou šírkou 5m nerobí to časom problémy ? Nieje lepšie…
adidasko1
Pred 6 rokmi
6
Fasádna farba Caparol.indeko plus weis
Dobrý večer práve rozmýšlame nad fasadnou farbou na domček(bungalov) chceme bielu snehovu farbu od…
martina117
Pred 6 rokmi
1
Stavba plota z tvárnic
Mala som dohodnutých majstrov na stavbu plota z tvárnic cca 110m2. Termín začiatku prác stále presú…
arcticcode
Pred 6 rokmi
11
Bodovky do exteriéru do horlavého podkladu
Dobrý den riešim akurát svetlá do podhladu.poprosim o radu hľadám bodové svetlá do exteriéru podkla…
ernesttyukos
Pred 6 rokmi
3
Akým prípravkom ošetriť poškodenú vynilovú podlahu?
Dobrý deň, prosím Vás ako by bolo možné ošetriť vzniknutý škrabanec na vynilovej podlahe?
parkett_mann
Pred 6 rokmi
12
Poradíte, aké lišty dať pod okná?
Ahojte,poradite mi prosim ake listy pouzit na oblast pod oknami (obr.1)? (typ aj farbu)..resp. ako …
parkett_mann
Pred 6 rokmi
7
Čím natrieť drevený vyvýšený záhon?
Zdravím, chcela by som sa opýtať pár vecí ohľadom vyvýšeného záhonu. V sobotu nám prinesú záhony, k…
cicaaurora
Pred 6 rokmi
10
Chladnička Samsung Kitchen Fit RB8000
Ahojte, prosím o radu. Máte niekto chladničku Samsung Kitchen Fit RB8000? Mala by to byť chladnič…
simona_307
Pred 6 rokmi
3
Ako dlho sa robia elekroinštalácie v dome?
Dobrý deň, ako dlho by mala trvať priemerne elektrikárovi spraviť elektroinštalácie, rozvody, zásuv…
sappa
Pred 6 rokmi
16
Čierne okná - aký materiál je najlepší?
ahojte ak som sa rozhodla ze chcem cierne okna s takym jemnym ramom musim kupit hlinnikove alebo aj…
lucka261177
Pred 6 rokmi
15
Stavba domu v Nižnej Šebastovej - natiahnutie sietí
prosim vas velmi sa nam paci tento pozemok. nemame skusenosti so stavanim. oo by ste mi poradili…
stefan222
Pred 6 rokmi
22
Môže sa dvojkrídlová brána -výjazd z pozemku-otvárať smerom von z pozemku?
Mám povolené v rámci stavebného konania trvalé zriadenie vjazdu z miestnej komunikácie na pozemok v…
poliacik321
Pred 6 rokmi
5
Bilancia skrývky ornice
Prosím vás robili ste niekto bilanciu skryvky ornice? Kto to vypracúva ? Vôbec nič som nenašiel, an…
adiso
Pred 6 rokmi
14
1
2
…
1343
1344
1345
1346
1347
…