Odpoveď na príspevok od dodok:
Nóóó dobre, ako dobre. Keby to boli uvibrovali bo… @dodok majstrov chválili že robia super a sú snimi spokojný že žiadne reklamácie ...áno vyplatil som keď spravili poter ,kto vedel že to takto dopadne ..ešte jedna vec dať nato niečo ako geotextiliu alebo to nechať tak cez zimu terasa nie je krytáOdpoveď na príspevok od sajan:
Dnes mi dávali po mesiaci dolu šalung na spádovy … @sajan ... sused mal tento istý problém a v rohu to mal ešte väčšie, hrozilo, že postavením sa na to utrhne tu vrchnú cast. Popri pive padol nápad...a na další deň kúpil 3 kartuše chemickej kotvy, vyplnili sme tie medzery, kým to bolo poddajné natlačili sme tam do tých najväčších priestorov roxor nastrihany, aby vyplnilo aj gravitačne vzniknutú úplne tenkú štrbinu a v ten deň to ešte zatiahol klebrom..Odpoveď na príspevok od brapene:
@sajan ... sused mal tento istý problém a v rohu … @brapene drahá opravaOdpoveď na príspevok od brapene:
@kejsix ..ale na "furt" 😉 @brapene a čo sa tým opravilo ?Odpoveď na príspevok od eagleowl:
@brapene a čo sa tým opravilo ? @eagleowl ... vyplnil sa "otvor" ..nezvibrovany beton a zamedzilo sa možnosti zlomeniu rohu. Nech si z toho zoberie každý čo chce... nevymyslel som jadrovú elektráreň, dokonca ani koleso... napísal som skúsenosť a na všetky zarypnutia od majstrov svetla nebudem reagovať. Či čo ste čakali, že tam nafúkame beton a ten sa naviaže na pôvodný a pozbieram za to veľa "👍páčikov"?Odpoveď na príspevok od brapene:
@eagleowl ... vyplnil sa "otvor" ..nezvibrovany b… @brapene klasický internetový rozhovor.....príjemný priemerný večer🙃Odpoveď na príspevok od sajan:
Ďakujem za radu no skúsim to stim klebrom zatiahn… @sajan ani geotextília ani EPS tomu nemá ako pomôcť....ak to chceš naozaj nejak chrániť tak zdvihni telefón a zavolaj na poradenstvo do SIKA....https://svk.sika.com/sk/contact.html Uvažoval by som nad nejakou slušnou hydroizoláciou...ale dal by som si to odobriť. (https://svk.sika.com/sk/stavebnictvo/...)Odpoveď na príspevok od sajan:
Ďakujem za radu no skúsim to stim klebrom zatiahn… @sajan netreba zakrývať ničím, betón lepšie vyzrie. Zarobte si cementové mlieko, na diery hustejšie, na menšie redšie, a pretrite to špachtlou a maliarskou štetkou. Nebolo to tam dobre zhutnené, niekedy sa to stane aj najlepším majstrom.Odpoveď na príspevok od stowasser:
@sajan netreba zakrývať ničím, betón lepšie vyzri… @stowasser ďakujem ono na vrchu je to ok ale potom šalungu jak ho dali dolu po boku je to také horšieOdpoveď na príspevok od sajan:
@stowasser ďakujem ono na vrchu je to ok ale poto… @sajan klasický poter -nedá sa čakať že bude ako vibrovaný betón.....ak bude upršaná zima tak sa to napije vodou, ktorá zmrzne.... lebo je to celé v lufte....hydfroizolácia na to bude musieť ísť tak či onak....ak sa spravý teraz, tak sa voda do poteru prakticky nedostane.