Spádovy Poter

Dnes mi dávali po mesiaci dolu šalung na spádovy poter .Po od odstránení salungu to vyzerá strašne na jednej strane .Čo stim spraviť ? Do jari to určite nevydrží .Podľa vás je tem poter spravený dobre?820 eur za spádovy poter aj zo salungom...ale dosky si zobrali
Odpovedať
Nóóó dobre, ako dobre. Keby to boli uvibrovali bolo by to podstatne krajšie a pevnejšie. Keď robím takéto betonáže tak si doma pomáham vibračným kladivom a cez šalung to ide sekáčom pekne zvibrovať a vypadá to fajn. Kúp obyčajný kléber, zarob a kelňou alebo hladidlom to pekne zarovnaj... Do toho hnusného rohu však natlač poriadne aby sa ti to neodlomilo. Určite si už vyplatil? Ak nie nech to spravia, alebo odrátaj stovku a pošli ich...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dodok:

Nóóó dobre, ako dobre. Keby to boli uvibrovali bo…
@dodok majstrov chválili že robia super a sú snimi spokojný že žiadne reklamácie ...áno vyplatil som keď spravili poter ,kto vedel že to takto dopadne ..ešte jedna vec dať nato niečo ako geotextiliu alebo to nechať tak cez zimu terasa nie je krytá
Odpovedať
Videl som aj horšie a drahšie. Ako je fakt, že mohli aspoň po kraji potiahnuť vibrátor, keď už aj plochu len stiahnu. Ale ako bolo napisane, zatiahni to klebrom a pohoda. Neplakal by som nad tým.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sajan:

Dnes mi dávali po mesiaci dolu šalung na spádovy …
@sajan ... sused mal tento istý problém a v rohu to mal ešte väčšie, hrozilo, že postavením sa na to utrhne tu vrchnú cast. Popri pive padol nápad...a na další deň kúpil 3 kartuše chemickej kotvy, vyplnili sme tie medzery, kým to bolo poddajné natlačili sme tam do tých najväčších priestorov roxor nastrihany, aby vyplnilo aj gravitačne vzniknutú úplne tenkú štrbinu a v ten deň to ešte zatiahol klebrom..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od brapene:

@sajan ... sused mal tento istý problém a v rohu …
@brapene drahá oprava
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

@brapene drahá oprava
@kejsix ..ale na "furt" 😉
Odpovedať
Ďakujem za radu no skúsim to stim klebrom zatiahnuť..a na vrch niečo dať geotextiliu,alebo poukladať naň polystyrén a zaťažiť s niečím..či netreba cez zimu keď nie je terasa kryta
Odpovedať
Profilova fotka

@kejsix ..ale na "furt" 😉
@brapene a čo sa tým opravilo ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od eagleowl:

@brapene a čo sa tým opravilo ?
@eagleowl ... vyplnil sa "otvor" ..nezvibrovany beton a zamedzilo sa možnosti zlomeniu rohu. Nech si z toho zoberie každý čo chce... nevymyslel som jadrovú elektráreň, dokonca ani koleso... napísal som skúsenosť a na všetky zarypnutia od majstrov svetla nebudem reagovať. Či čo ste čakali, že tam nafúkame beton a ten sa naviaže na pôvodný a pozbieram za to veľa "👍páčikov"?
Odpovedať
Profilova fotka

@eagleowl ... vyplnil sa "otvor" ..nezvibrovany b…
@brapene klasický internetový rozhovor.....príjemný priemerný večer🙃
Odpovedať
Profilova fotka

Ďakujem za radu no skúsim to stim klebrom zatiahn…
@sajan ani geotextília ani EPS tomu nemá ako pomôcť....ak to chceš naozaj nejak chrániť tak zdvihni telefón a zavolaj na poradenstvo do SIKA....https://svk.sika.com/sk/contact.html Uvažoval by som nad nejakou slušnou hydroizoláciou...ale dal by som si to odobriť. (https://svk.sika.com/sk/stavebnictvo/...)
Odpovedať

Ďakujem za radu no skúsim to stim klebrom zatiahn…
@sajan netreba zakrývať ničím, betón lepšie vyzrie. Zarobte si cementové mlieko, na diery hustejšie, na menšie redšie, a pretrite to špachtlou a maliarskou štetkou. Nebolo to tam dobre zhutnené, niekedy sa to stane aj najlepším majstrom.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stowasser:

@sajan netreba zakrývať ničím, betón lepšie vyzri…
@stowasser ďakujem ono na vrchu je to ok ale potom šalungu jak ho dali dolu po boku je to také horšie
Odpovedať
Profilova fotka

@stowasser ďakujem ono na vrchu je to ok ale poto…
@sajan klasický poter -nedá sa čakať že bude ako vibrovaný betón.....ak bude upršaná zima tak sa to napije vodou, ktorá zmrzne.... lebo je to celé v lufte....hydfroizolácia na to bude musieť ísť tak či onak....ak sa spravý teraz, tak sa voda do poteru prakticky nedostane.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?