Zle urobená strecha ako postupovať?

Dobrý deň, Mame plechovú strechu ktorá je zle spravená, štíty sú neestetické , majstri to úplne odflákli, búcha to 😞 to sme však netušili až kým sme sa nenastahovali . Nechcú si prísť prácu po sebe opraviť ako postupovať?
Odpovedať
@kundiboo a zmluvu s nimi mate, ci to bolo robene tak tradicne slovensky na dobre slovo?
Odpovedať
Profilova fotka
Ak nemate riadnu zmluvu, tak asi uz nic s tym nevymyslite. Len najst niekoho, kto to pride opravit po nich.
Odpovedať
@kundiboo Písomne požiadať o nápravu stavu.
Odpovedať
@kundiboo ak je škoda veľká, nejako dokázať, že to robili oni (fotky, strelím blbosť otlačky na plechu?) Pri malej škode sa z toho poučiť...
Odpovedať
Profilova fotka
@kundiboo Máte pod krytinou plný záklop a separačnú podložku? My máme pultovú s malým sklonom , krytinu click latovanie také že medzi 20cm širokými latami sú 10cm široké medzery. na tom separačná podložka, ktorá napomáha odvetraniu a zároveň mierne znižuje hluk. Minerálnu vlnu sme dali 2x22cm isover unirol+ a už pri prvej vrstve nebolo počuť obyčajný dážď. Teraz ako máme obe vrstvy a parozábrannú fóliu , nepočuť nič zhora od strechy. Včera sme domurovávali ešte priečky tesne pod parozábranu a vonku fúkalo ako divé a nebolo nič počuť aj keď som mal hlavu tesne pod foliou. Ešte tam bude inštalačná medzera pre rozvody vzduchotechniky a až tak sadrokartón. Až som zvedavý keď budú búrky , koľko z nich bude počuť. Odkonzultovali ste skladbu strechy ? Čo som nakukol do albumu, tak na pohľad nevyzerá zle.
Odpovedať
Profilova fotka
@kundiboo stity su neesteticke lebo su s velkych kusov plechu… a ak je krytina falcovana a nie klik tak hluk moze sposobovat pouzitie 28mm priponiek namiesto 25mm ak nieje pouzita strukturovana rohoz.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?