Votrelci v podkroví, streche..aký?

Zdravím. Chcel by som poprosiť o radu. Mame 2 poschodový dom vrátane podkrovia. A v noci nás navštevujú votrelci. Neviem posúdiť ci sú to nejaké vtáčiky, myší, kuna alebo niečo podobné. Nad podkrovím je povala zateplena. Niesu tam žiadne výkaly. Dal som otravu na myší ale ta tam ostala neporušená. Zvuky ako hryzenie a chodenie je počuť len z jednej izby. V úrovni izby je aj pohľad strechy, tam sa neviem pozrieť ani dostať keďže je to vysoko. Vedeli by ste mi poradiť nejaký odpudzovac alebo poradiť ako zistiť aký typ votrelca to bude? Ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
@mato56 kuna asi. Plasicku by som skusila...
Odpovedať
@nicholiacik vieš nejakú konkrétnu overenú poradiť? Je ich veľa od 5do 100e. Ďakujem
Odpovedať
@mato56 neviem. Nemala som to stastie este to kupovat, ale nejaka tema ohladom toho tu uz je. http://www.modrastrecha.sk/forum/voln... skus tu. Ak tam nic nenajdes a das kategorie tak tam je kopa inych tem ohladom toho.
Odpovedať
Profilova fotka
@mato56 tak nemusíš kupovať ani najdrahšiu, ale ani najlacnejšiu, vybral by som si nejaký zlatý stred cenový a podľa recenzií :)
Odpovedať
@mato56 možeš tam mať kunu ta chodi nad ranom na lova cez den spi a ak tam maš vatu tak tam a jej najviac pači.Skus niaku pascu alebo nastrahyvajco alebo srsť od psa tam kde strihaju ti daju,ale všetko musiš robiť v rukaviciach,lebo ak tam zaciti ludsky pach taktam nepojde.zbavuje sa jej dosť ťaško,alebo len ju vystriehnuť kadial chodi a potom toniako uzavrieť.
Odpovedať
@mato56 ako tam máš Kunu žiadna plasicka ti nepomôže zbytočne míňať peniaze. Treba veľkú pascu klietkoveho typu na potkany. Dať tam nejakú kuracinu či vajcia a všetko len v rukaviciach ak zaciti tvoj pach ani sa k tomu nepriblizi. Kunu dostať z povaly je jak za trest.
Odpovedať
@audinak nie jak za trest, by som povedal, že je to celkom umenie dostať ju z tade, ale niekedy aj plašička pomôže, ale musí byť kvalitná, kamarát ten vďaka plašičke sa zbavil kuny ale druhému ani tá nepomohla, až klietka s vajíčkom
Odpovedať
klietka z vajcom, to je podľa mňa najistejší spôsob len pri manipulácii je veľmi dôležité byť opatrný, neobtrieť sa o ňu, lebo kuny cítia ozaj veľmi dobre a keď cítia človeka na niečom takomto tak tam nepôjdu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?