Chcem sa spytat kolko vas stal cely rinovy system?Nám tonacenili na790e.Neviem,ci je to malo,ci vela.A hlavne nasla som tu len jednu diskusiu o rinach,bola skor o farbe,preto sa pytam tu,na cosi dat pozor,lebo niekde som citala,ze je lepsie mat medene,ale koli farbe ich nechceme,svietili by namna dome :) taktiez rinhaky,ze si dat pozor z akeho materialu....dajte vase rady Dakujem.A ked uz sme pri farbe,budeme mat bielu fasadu,sedy obklad,antracytove okna aj dvere,skridla cierna-ake riny radsej-cierne alebo antracytove?
@mischell0110 ja som slepy ako patron.. Ospravedlnujem sa ti. Riny by boli v tomto pripade lepsie asi antracit. K domu zapadnu velmi dobre. Co sa tyka medenych tak tie by som volil ja osobne. Pretoze mi pridu najkvalitnejsie, ale tak ked sa to vzhladovo nehodi tak treba hladat ine alternativy. Napriklad hlinikove?
.. ahoj tiež sme to práve včera riešili...cenu ešte neviem, je to veľmi individuálne... koľko a aký materiál, koľko zvodov atď... ja som vybrala nakoniec biele aj plechy aj zvody... tak uvidím, či to bola dobrá voľba... keď budem vedieť cenu napíšem do IP ahoj