Plochá strecha bez betónu na bungalov

Ahojte strechaci, premyslame aku strechu dat na nas bungalov. Prvotna predstava bola sedlova nam pripadala ako naj riesenie- dame len vazniky a na ne Osb dosky a sadrokarton zdola a zhora zateplenie. Strechar nam odorucil- ze preco nie rovno plochu strechu, aj tak vo vaznikovej nebude miesto na uskladnenie veci, ze aj ta sa da rovnako urobit ako vaznikova- bez betonov- len s hranolmi a tie obit z oboch stran osb doskami a na nu izolacia a vsetky vrstvy, a ze dokonca ma lepsie izolacne vlastnosti, koli tepelnym mostom. Stretli se sa s takouto moznostou? mate s tym skusenost? Vopred dakujem za vase postrehy.
Odpovedať
@aninab ano, mam s tym skusenost, neviem co viac k tomu dodat... ja mam na streche pouzite nosniky STEICO.
Odpovedať
@gashtaan to som rada, ze niekto s tym ma skusenost a mas to tedaa tak vyriesene? a si spokojny?
Odpovedať
Profilova fotka
@aninab je to bežné, pozri u mňa http://www.modrastrecha.sk/blog/topvi... a nasledujúce foto...
Odpovedať
@aninab Ano, mame takto riesenu strechu, ale je tam par veci, na ktore treba pri navrhu dat pozor a ta najkritickejsia (klucova) je spravne navrhnute odvetranie!
Odpovedať
@aninab no neprsi na mna, ci aku spokojnost mas na mysli? Ja mam pultovu strechu bez atik, @topvideo ma strechu aku chces, pozri si jeho album.
Odpovedať
@gashtaan dakujem pozriem urcite...zaujima ma to...
Odpovedať
@gashtaan Ak budete mat strechu zatazenu strkovym posypom radsej s Premac nosnikov. Nam riesenie z dreva statik nedoporucil. Cenovo to vychadza prilizne rovnako. Mne vyhovuje uplne rovny strop, potom sa daju robiť zo sadracu pekne podhlady, ale hlavne tahat vsetky rozvody, bez uberania priestoru v miesnostiach. Treba na to mysliet uz pri tahani murov a dat napr. 1 radu naviac.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?