Aký typ strechy na bungalov?

Aky typ krytiny by ste odporucili na bungalow? Mal by to byt tondach ale nevieme sa rozhodnut pre konkretny typ.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj nas čaká toto rozhodnutie a zvažujeme bramack alebo tondach , nazor posledného pána majtra od fachu..... tondach vedie lebo sa na nom netvoria machy :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@debbie Machy sa tvoria na kazdej krytine ktora nie je hladka (ale ma tzv protektor) :-) a nezalezi na to ci je to palena alebo betonova krytina :-) Ak mozem odporucit tak pozrite si aj Meditteran alebo Roben (tie su urcite krajsie ako Bramac alebo Tondach) a napr. Roben je jedna z najkvalitnejsich palenych krytin na trhu.
Odpovedať
ahoj kup si hlavne krytinu ktorá má velke odvodnovacie drážky !!! aj hore aj na boku a to je bud Tondach al ROBEN ak maš sklon pod 25 stupnov a úžlabia plus nárožia nikdy nie betonove krytiny!!!! a mach sa ti bude tvorit na každej krytine to je len reklamný tah a hlavne ak maš na okolí stromy .
Odpovedať
@zuzu32 Tondach SAMBA 11 al TWIST viem že mali na to akciu
Odpovedať
Profilova fotka
My uvazujeme nad Tondach Samba alebo Sulm. S glazurou. Sklon strechy mame 22°. Vlastne prave preto sme si ich vybrali. Pozerali sme odporucane sklony strechy pre jednotlive typy. No a potom chceli sme na ne upravu s glazurou. A tak nam zostali tieto dve. ;-) Ak ma niekto s nimi skusenost, napiste.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?