Cena strechy na bungalov

Ahojte, chcel by som sa spýtať koľko teraz stojí strecha na bungalov. Máme nejakých 240 m2, strecha bude mať ihlanovy tvar, sklon nejakých 22. Chceme väzník a bramac škridľu. Chceme vedieť približne cenu za materiál a prácu spolu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od matios:

Ahojte, chcel by som sa spýtať koľko teraz stojí …
@matios Ste si pomýlili. Toto treba poslať na nacenenie do firmy, ktorá to robí.
Odpovedať
40000e
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od shadowmilan:

40000e
@shadowmilan neprehanaj.... ale urcite tazko to takto odhadnut, vsetko islo hore ale uplne cisty typ je okolo 27 000 eur z brucha samozrejme, lebo to ovplyvnuje naozaj vela veci. Uz len ked mas porez reziva ake bude tak skubikuj, dnes stoji 1m3 cca 350 eur podla lokality, mozno aj menej vo vacsom a budes mat aspon 1/3 ceny strechy
Odpovedať
@adidasko1 On nepreháňa ani omylom. Len väzníky môžu byť za cca 15k. Sklon 22°? Takže už plné debnenie atď? Ani samotná krytina není definovaná. To akoby idem kúpiť Škodovku. 20 000 €, či 80 000 € ? Doprava, žeriav, práca....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od matios:

Ahojte, chcel by som sa spýtať koľko teraz stojí …
@matios postup: 1. Nájsť cez Google aspoň tri firmy v svojom okoli. 2. Napísať im mail so žiadosťou o cenovú ponuku. 3. Priložiť do prílohy mailu z projektu časť strechy. Ale teda keď chceš sumu, tak podľa mňa 37 456,58€ vrátane DPH. (Joke)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od matios:

Ahojte, chcel by som sa spýtať koľko teraz stojí …
@matios Ahoj. Možno si to už pozeral, ale ak nie, snáď to pomôže. Skôs pozrieť kalkulátor na stránke firmy DEK. Majú slsovenskú aj českú verziu. V tej slovenskej majú tuším (z toho čo ťa zaujíma) len výpočet krytiny aj s cenou alebo potom výpočet strešnej konštrukcie (bez ceny, len informatívne) a na tej českej stránke majú aj výpočet komplet strešnej konštrukcie aj cenami (samozrejme, na českej verzii v KČ), ale pre prehľad množstva materiálu je to dobré a potom si cenu odvodíš, či vyrátaš. Ak sa teda dobre pamätám. Ale nie som si istý tým, či sa tie ceny a množstvá materiálov aj zhodujú s realitou. Snáď bude niekto vedieť povedať viac. Kalkulátory sú aj na jednej aj na druhej stránke úplne dole vpravo. Ale najlepšie asi bude požiadať o cenovú ponuku nejakú firmu. A podľa toho DEK kalkulátora možno budeš mať prehľad o množstve materiálov.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@adidasko1 On nepreháňa ani omylom. Len väzníky …
@frantisekca v dnesnej dobe nie je plne debnenie podmienkou pri sprvnom vybere napriklad skrydli. Ja mam doma tiez 22 stupnov a nemam ho. Ale suhlas, ze ceny lietaju od saula do paula. Mna stala strecha pred 7mimi rokmi cca 17 000 eur komplet o rozlohe 400 m2. Preto mi to prislo prilis prestrelene pri skoro polovicnej ploche.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od matios:

Ahojte, chcel by som sa spýtať koľko teraz stojí …
@matios Nechcem, aby si to chápal ako klišé, ale naozaj si musíš urobiť dobrý prieskum, resp. cenovú ponuku od firiem v okolí. Hoc aj od desiatich. Totiž ponuky od nejakých 3 firiem, majú malú vypovednú hodnotu. Napr. my sme zakrývali pred rokom a ceny za práce sa pohybovali od cca 5000 do 12000. A tak veľké cenové rozpätie šoklo aj mňa. (pritom sa jednalo o takmer totožnú kvalitu prác)
Odpovedať
Ďakujem za odpovede, samozrejme že si to dáme naceniť u viacerých firiem, ja som len chcel vedieť nejakú približnú sumu ako sa ceny striech teraz pohybujú. Švagor staval pred 2 rokmi a skoro takú istú strechu ako budeme mať my a vyšla ho na nejakých 27 000€. Lenže to bolo pred 2 rokmi.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od matios:

Ďakujem za odpovede, samozrejme že si to dáme nac…
@matios To nemyslíš vážne. Pred dvomi rokmi to u nás mohlo byť: - drevo cca 3000,- - materiál krytiny cca 6000,- - robota cca 5000,- Alebo povedané ináč, trecha komplet okolo 15000,- €
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?