Máte skúsenosti s Bramac Platinum?

Máte nejaké skúsenosti so škrídľou Bramac Platinum?
Odpovedať
Teraz riesime krytinu a ked som ju porovnal napriklad s terran danubia evo tak som neprisiel na to preco by som mal za nu priplatit a v tej cene sa da do stat aj palena tondach,creaton, roben ktore na streche vyzeraju lepsie
Odpovedať
Presne tak som bol snej nadšený aj ja ale za prve v reklamach a na nete ju ukazuju v top stave uhladene este aj predne falce. Ale boli sme ju pozrirt nazivo v ivanke pri nitre a nic extra tiez tam bola štruktura ako pri lacnejších. A za druhe cena na nasu strechu o 1600€ viac ako terran synus evo... Tak sa teraz vytesujeme snej a sme nadmieru spokojný ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@natali453 My sme sa rozhodli pre Bramac platinum. V stredu nám začnú pokrývať. Videla som, že aj Terran a Creaton majú betónové krytiny..a ceny nižšie, ale robím v stavebnej firme a nechala som si poradiť od kolegov, ktorí majú už vyše 20 rokov praxe za sebou a mali možnosť byť pri realizácii rôznych typov, druhov, značiek. Tak sme obetovali 1000 eur navyše a budeme dúfať, že bude dobre slúžiť :)
Odpovedať
@ado91 Aj my sa rozhodujeme medzi týmito dvoma. Už ju máte hotovú? Kvalita v pohode? A aku farbu Terranu ste si vybrali? Dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravim vsetkych, rozhodujem sa momentalne, ktory Bramac vyberiem, vyzera to na Platinum, ale rad by som pocul nejake realne skusenosti s touto krytinou. Funguje ta vlastnost, ze teplota v podkrovi v lete je az o 7 stupnov nizsia ako klasicky Bramac? (v spojeni s reflaxnou foliu pod krytinou) dakujem.
Odpovedať
@jarik33 Ako to ma niekto v domacich podmienkach zistit? Ma si dat najprv klasicku, potom ju vymenit za platinum a merat rozdiel teplot? :-D
Odpovedať
to samozrejme nie, ale mozno ma niekto moznost porovnania (od susedov, znamych ...) Ja osobne som bol uz vo viacerych podkrovnych izbach a vo vsetky je tam v lete bolo velmi neprijemne. Ked by som bol v podkrovnej izbe, v ktorej je cca 5 stupnov menej ako zvycajne v lete v horucavach, tak by som to asi postrehol.
Odpovedať
@jarik33 Lenze kazda stavba je ina, to by museli byt 2 uplne rovnake domy vedla seba s roznou skridlou pre porovnanie. Platinum skridla je super, sam ju mam a klasicku by som nechcel, ale reklamu o 7 stupnoch by som bral s velkou rezervou. Skor sa treba zamerat na technicke riesenie podkrovia, aby sa neprehrievalo.
Odpovedať
@jarik33 nemusi sa tolko prehrievat ako klasik pretoze tie trbietave castice na povrchu odrazaju svetlo a 7 stupnov moze mat nizsiu teplotu samotna krytina ked na nu pali slnko platinum si vyberaju kvôli odtienu nie ze je to chytra skridla
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Bramac platinum... nevytvrdnuta farba a uz paletovana... takto poskodena kazda skridla celkovo 5 paliet
Odpovedať
@muska414 za kvalitu sa plati a ty si doplatil :-D Cele im to vrat, nech to poslu inemu nestastnikovi ;-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jarik33 tych 7 stupnov v podkrovi je teda riadne az nerealne, predstav si ze v lete mas v izbe 28, a v susednom dome s rovnakymi izolaciami 21. to by bol taky objav, ze skrachovali by vsetci vyrobcovia klimatizacii.
Odpovedať
samozrejme ze tomu neverim, tolko pise Bramac v informaciach. Mozno dosiahli taky vysledok meraniami v laboratoriu 🙂 Uz to ale neriesim, rozhodli sme sa pre klasicky tvar REVIVA a stresny balicek "Cool", ktory obsahuje foliu s reflexnou ALU-vrstvou. Ci to nejak pomoze znizit teplotu v podkrovi neviem. Ale mam kludne svedomie, ze som preto urobil nejake opatrenia.
Odpovedať
Profilova fotka
@rkorba to nieje moja krytina... som strechar, bolo to u jedneho zakaznika. Samozrejme ze im ju vratim ak bude moja taka
Odpovedať
@muska414 Ako ste to riešili? Lebo my chceme práve objednať.
Odpovedať
Profilova fotka
@riava123 ako som pisal, konkretna krytina nebola moja. Ak taka bude moja tak ju dam reklamovat
Odpovedať
Tiez som skridlu dlho vyberal. Nakoniec som sa rozhodol pre Bramac Platinum. Oproti inym betonmvym ma lepsiu a menej poreznu hranu, nemal by sa mach chytat ani tam. Porovnaval som ju s tondach palenou skridlou s povrchovou upravou engoba co nam ostsla s inej strechy. Skusal som povrch poskriabat, rozbit, aj chemikalie. Jednoznazne mi z toho vysiel odolnejsi bramac. S glazurovanou palenou skridlou som nemal moznost porovnat. Zatial mam bramac platinim 2 a pol roka a ziadny problem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?