Odpoveď na príspevok od zita19:
Vies o tom, ze tazke kovy sa uz do farieb nepouzi… @zita19 domaca namiesana mnamka, lebo domace receptury na mieru, vydrzia potom najdlhsie :)Odpoveď na príspevok od miro55555:
Dobrý deň otázka znie že či dažďová voda zo strec… @miro55555 absolutne by som sa toho nebal. vsak nemas nejaku storocnu 5korunovu strechu.Odpoveď na príspevok od miro55555:
Dobrý deň otázka znie že či dažďová voda zo strec… @miro55555 mna by viac trapilo to aka cista je ta dazdova voda a nie To ze ti zbehne za par sekund po skridle a potom cez rynu do nadoby... Pridavanie olova do farieb je v EU zakazane cca 20 rokov (smernica 2003/53/EC, )Odpoveď na príspevok od richard71:
@miro55555 mna by viac trapilo to aka cista je ta… @richard71 Ano presne o tom olove mi spominal bratranec ze poznal rodinu co polievala takouto vodou jedlu zahradu neviem aku mali strechu a ani neviem cim natretu a mali zdravotne problemi a ze vraj aj rakovinu. Tak ja mam novu skridlu cca 4r aj riny pozink a praskovu farbou potiahnute. Kolega ma sindel a hovori ze v pohode. Ale dakujem za odpovede vsetkym.Uz som onieco mudrejsi.Odpoveď na príspevok od miro55555:
@richard71 Ano presne o tom olove mi spominal bra… @miro55555 A co tak tie zdravotne problemy s tym vobec nesuviseli?