Vyjadrenie Zapadoslovenskej Vodarenske Spolocnosti - kompletna projektova dokumentacia ?

Profilova fotka
Zdravim, Ideme stavat rodinny dom na pozemku zahrnutom v uzemnom plane. Kazdemu dotknutemu sme poslali ziadost o vyjadrenie sa k tomu s podkladmi ktore si vyziadal. Niekto chcel situacny plan, foto z katastralnej mapy atd.. Zarazilo ma preco Zapadoslovenske Vodarne potrebuju Kompletnu projektovu dokumentaciu ( v rozsahu ako na stavebne povolenie ). Skor by mi prislo pochopitelne, ak by chceli Situacku, Suhrnnu technicku spravu, Zdravotechniku, foto z katastra.. Ale naco kompletne jedno pare projektu ? Toto pozadovali Vodarne aj v inych miestach ? P
Odpovedať
Profilova fotka
@vladoksk ak ti po vyjadreni PD vratia tak by som to neriesil a vyhovel uradnikom..aspon robia pracu v rozsahu v akom maju
Odpovedať
@vladoksk ved mas 5 pare. urcite ti ju vratia potom.
Odpovedať
Profilova fotka
je to nadmerná iniciatíva, pretože pri existujúcej stavbe to nepožadujú, tam im stačí prípojka. Sú radi, že sa napojíte. Ale s takýmito anomáliami sa stretávam vo viacerých okresoch Slovenska, v Bratislave požadovali dokumentáciu aj keď som od nich nič nepotreboval, len som žiadal vyjadrenie k sieťam. Poslal som ich do čerta, s vysvetlením, že ja sa tiež nevyjadrujem k ich projektom , aj ke´d mám výhrady.
Odpovedať
Profilova fotka
chcu to tak im to dam, ale nerozumiem naco im je to v takom rozsahu. Myslim ze to vratia, kto by to skladoval, archivoval..
Odpovedať
Tiež sa tomu čudujem, ale veď aj elektrarne žiadajú projektovú dokumentáciu. Inak dik za pridanie tlačiva. Snažila som sa dovolať koli info ci mi stacia kopia LV a mapy a ci ich potrebuju od institucii. V priebehu dní idem toto isté riešit s nimi tiež v TO.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@meggy2806 Asi preto celý projekt, lebo potrebujú vedieť, či nestaviate v ochrannom pásme el. vedenia vysokého napätia. Mám to za sebou, tiež som sa divila. Ale na úradoch treba sklapnúť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?