Odpoveď na príspevok:
Zdravím chcel by som sa spýtať ako riešiť moj pro… je nejaky velky problem posunut dom tak, aby si nemusel robit projekt cesty s otocnou? tzn do 50m? po zsikani povolenia by som sa zameral aspon na odstranenie nepotrebnej casti cesty, alebo riesil dohodu a predaj s ludmi, ktori by ju vyuzivaliOdpoveď na príspevok od rapidek:
je nejaky velky problem posunut dom tak, aby si n… @rapidek neviem ale ja uz mam vyňate, a všetko potrebné k Stavebnému povoleniu , takže si myslím ze keby chcem posunúť dom tak by som musel asi všetko od znova riešiť, dom by sa dal postavit na jednom alebo druhom konci pozemku ale to by som musel odstranit cestu ktora znemoznila vystavbu domu na krajoch pozemku, a to by sa obci nepáčilo...Odpoveď na príspevok od curuj:
Tá cesta prepája nejaké ulice, nie? Ak som to spr… @curuj ano prepaja vrchnú a spodnú ulicu ale tie su prepojene aj na inom mieste nie touto ciernou cestou. Ta točna bola myslena keby nesúhlasím s legalizovanim tej čiernej cesty ako verejnej, tym padom by som prisiel o nemaly kus pozemku.