Susicka samsung

Neodporucam susicku od Samsungu, resp. teraz by som uz neodporucal ziadny vyrobok od nich... Bol to model DV90M6200CW/ZE Po 2 rokoch aj 3 mesiacoch prestala hriat a celkovo susit. Oprava samozrejme 300+EUR a cakacka mesiac. Takze sme kupili novu. Pracka z toho setu este perie ale tak uvidime :)
Odpovedať
Profilova fotka
Čo odišlo? Čistil si tepelný výmenník? Sú aj bezúdržbové. Žiaľ toto je veľká slabosť sušičiek. Ak má niekto tip ako to vyčistiť nech sa podelí.
Odpovedať
Profilova fotka
@wyrky ja som samozrejme až tesne po uplynutí záruky prišla na to, že to treba čistiť poriadne, ešte predtým, než sa rozsvieti kontrolka... ale to už bolo neskoro, medzizubnými kefkami som sa tam po večeroch našparkala... až sa manžel na to nemohol pozerať a našiel na YouTube návod a celu sušičku mi rozmontoval a vyčistil vysokotlakovým vodným prúdom. Prvý raz mu to celé trvalo asi týždeň, ale poradil si 😉 teraz je už macher a má to za pol dňa 💪🏻👏 😁 rozmontovaná bola už asi 4 alebo 5x. Je to whirpool a tiež by som ju nikomu neodporučila. Určite si ďalšiu kupim so samočistiacou funkciou. Len tá naša stále frčí a nechce sa pokaziť 😁
Odpovedať
hej, vymennik sa cistil. Ale bol spinavy aj tak. A odisiel asi kompresor resp. cely ten modul chceli vymenit (cena 310EUR, neviem ci s robotou ci bez). Bosch ma samocistiacu schopnost. Kupili sme teraz Whirlpool - kvoli dlhej zaruke a bola najlacnejsia 9kg - ale po 2 rokoch sa mi ozaj nechcelo zase vyhodit 700EUR.
Odpovedať
Profilova fotka
@marcipanovatorta aj mna napadlo ze asi to rozoberiem. Link na video ktore pomohlo potesi.
Odpovedať
Profilova fotka
@marcipanovatorta heh nechce sa dať, ale tak je to aj fajn, aspoň čo to ešte poslúži
Odpovedať
Profilova fotka
@wyrky bolo to v angličtine a priamo na tu našu whirpoolku. Skús to dať do vyhľadávača po anglicky s tou vašou značkou. Snáď sa tiež už našiel niekto, kto to natočil.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?